Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έκδοση Willys για το Jeep Wrangler στην Αυστραλία

Ελλάδα 23:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έκδοση Willys για το Jeep Wrangler στην Αυστραλία

ΝΕΑ

Έκδοση Willys για το Jeep Wrangler στην Αυστραλία

ΝΕΑ

Η Jeep συνεχίζει τους εορτασμούς της 80ης επετείου με την εισαγωγή του Wrangler Unlimited Willys στην Αυστραλία, που θα διατεθεί μόλις σε 130 μονάδες.

Advertisement
Advertisement

Με τον τρόπο αυτό, η Jeep αποτίει φόρο τιμής στο θρυλικό Willys Overland CJ-3A και προσφέρει στο σύγχρονο Wrangler ξεχωριστά στοιχεία στο αμάξωμα και στην καμπίνα.

Είναι διαθέσιμο σε 4 χρώματα (Sarge Green, Sting Grey, Bright White και Black), το περιορισμένης παραγωγής Wrangler διαθέτει γυαλιστερή μαύρη μπροστινή μάσκα, αυτοκόλλητα «Willys» σε κάθε πλευρά του καπό, σήμανση «4 Wheel Drive» στην πίσω πόρτα και μαύρες ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών με σχέδιο πέντε ακτίνων. Το εσωτερικό διαθέτει επένδυση ασημί στο κεντρικό τμήμα του ταμπλό και ειδικά για την έκδοση πατάκια βαρέως τύπου.

Advertisement
Advertisement

Οι αναβαθμίσεις δεν τελειώνουν εδώ, καθώς το Wrangler Willys είναι επίσης εξοπλισμένο με αναβαθμισμένο Dana M220 πίσω άξονα και μπλοκέ διαφορικό. «Το Jeep Willys Overland CJ-3A είναι ένα εμβληματικό εκτός δρόμου μοντέλο και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε την εκμοντερισμένη εκδοχή του στην αγορά, με μια σειρά από αναβαθμίσεις στην τετρακίνηση και στο έτσι και αλλιώς μοναδικό στυλ, με το οποίο τιμούμε την κληρονομιά Jeep», ανέφερε ο επικεφαλής της Jeep Australia, Guillaume Drelon. Βασισμένο στο Wrangler Night Eagle, το Wrangler Unlimited Willys τροφοδοτείται από V6 3,6 λίτρων ονομαστικής ισχύος 284 ίππων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων και τετρακίνηση. Η τιμή της έκδοση αυτής στην Αυστραλία, είναι 48.235 δολάρια.

Διαβάστε ακόμα:
Πότε έρχεται στην Ελλάδα το plug in υβριδικό Jeep Wrangler
H Jeep επαναφέρει την έκδοση Islander
Ρετρό επεμβάσεις στο νέο Jeep Wrangler