Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Dodge Charger των Ringbrothers, κόβει την ανάσα! (+video)

Ελλάδα 1:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Dodge Charger των Ringbrothers, κόβει την ανάσα! (+video)

ΝΕΑ

Το Dodge Charger των Ringbrothers, κόβει την ανάσα! (+video)

ΝΕΑ

Η τελευταία δημιουργία των Ringbrothers από το Wisconsin των ΗΠΑ, είναι μια απόλυτα εκσυγχρονισμένη εκδοχή του Dodge Charger του 1969- το οποίο όλοι θα θέλαμε στο γκαράζ μας!

Advertisement
Advertisement

Με την ονομασία «CAPTIV», προορίζεται για τον οδηγό αγώνων από τη Νέα Ζηλανδία, Greg Murphy, που είναι διάσημος για τα επιτεύγματά του στο θεσμό V8 Supercars.

Η ομάδα της Ringbrothers έκανε εκτενείς επεμβάσεις στο αμάξωμα, πρακτικά ανακατασκευάζοντάς το όλο. Το αυτοκίνητο βάφτηκε σε χρώμα «Pile Up Yellow»- που ήταν ειδική παραγγελία για την περίσταση. Αντίστοιχα, το σύστημα εξαγωγής, από την πολλαπλή μέχρι πίσω είναι κατασκευασμένο στο χέρι, όπως και οι ζάντες του αυτοκινήτου που έχουην διάμετρο 19 ιντσών εμπρός και 20 πίσω.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας turbo V8 Hellcat με χωρητικότητα 6,2 λίτρων που αποδίδει 717 ίππους και συνδυάζεται με ένα 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο της Treme. Από ανθρακόνημα είναι ο άξονας μετάδοσης της κίνησης (όπως είναι αυτός της Alfa Romeo Giulia). Τα μεγάλα πράγματα όμως, έχουν γίνει στο εσωτερικό του Charger, όπου η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο.

Εκτός των σπορ καθισμάτων της Recaro, το Charger είναι εφοδιασμένο με ένα τιμόνι κατασκευασμένο από τους Ringbrothers με ακτίνες από αλουμίνιο, ενώ η στεφάνη έχει κατασκευαστεί και αυτή από ανθρακονήματα. Ψηφιακά όργανα έχουν βρει τη θέση τους πίσω από το τιμόνι, με μια οθόνη που προσαρμόζει τις ενδείξεις της ανάλογα με τις διαθέσεις του οδηγού.

Advertisement

Ο Jim Ring, ιδιοκτήτης της εταιρείας που ασχολήθηκε με την ανακατασκευή του ιδιαίτερου αυτού Charger, δήλωσε πολύ χαρούμενος που δόθηκε στην εταιρεία του η ευκαιρία να φτιάξει κάτι τόσο ιδιαίτερο, για έναν άνθρωπο που μπορεί να εκτιμήσει το βάθος της καλής δουλειάς αλλά και την απόδοση του αυτοκινήτου που είναι μεταμορφωμένο στο δρόμο. Μια μικρή γεύση από το πόσο καλή δουλειά έχει γίνει στο συγκεκριμένο Dodge Charger, μπορούμε να πάρουμε από το video που ακολουθεί.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Ringbrothers παρουσιάζει το πρώτο της Mercury Cougar του 1968
Κι όμως: Όπως το βλέπετε αυτό το Charger πουλήθηκε πολλά!
Δείτε μία συμμορία να κλέβει ένα Dodge Challenger SRT Hellcat (+video)

Advertisement