Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

NASCAR: Απίστευτη κίνηση videogame στον τελευταίο γύρο! (+video)

Ελλάδα 7:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

NASCAR: Απίστευτη κίνηση videogame στον τελευταίο γύρο! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

NASCAR: Απίστευτη κίνηση videogame στον τελευταίο γύρο! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Με μία απίστευτη κίνηση βγαλμένη από videogame, o Ross Chastain κατάφερε την τελευταία στιγμή να εξασφαλίσει την θέση του στον τελικό της NASCAR Cup Series.

Advertisement
Advertisement

Βλέπετε το αγωνιστικό με τον αριθμό 1 στην κύρια φωτογραφία του άρθρου; Με μια πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται ως ατύχημα στο οποίο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στις μπαριέρες.

Εντούτοις πρόκειται για μία τρελή και πλήρως ηθελημένη κίνηση από τον Ross Chastain στον τελευταίο από τους 500 γύρους του αγώνα στην Martinsville. Ο Chastain χρειαζόταν να τερματίσει μπροστά από τον Hamlin για να εξασφαλίσει την θέση του στους τελευταίους 4 οδηγούς που θα παλέψουν για τον τίτλο στο Phoenix.

Advertisement
Advertisement

Καθώς πλησίαζε την στροφή 3, δεν δίστασε. Το “σανίδωσε” ακουμπώντας την ειδική μπαριέρα που βρίσκεται στην εξωτερική. Χάρη στην πιο στιβαρή κατασκευή των Next Gen αγωνιστικών της NASCAR, εκείνο του Chastain άντεξε, ενώ μπόρεσε να αναπτύξει παράλληλα πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από τα αγωνιστικά που βρίσκονταν στην εσωτερική.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε τον Chastain. Κέρδισε 5 θέσεις εντός δύο στροφών. Ο τελευταίος του γύρος δε, χρονομετρήθηκε στα 18,8 δευτερόλεπτα. Ταχύτερος δηλαδή από τον χρόνο της pole! “Έπαιζα πολύ το videogame NASCAR 2005 και την συνηθίζαμε αυτήν την κίνηση” είπε ο Chastain μετά την πρόκρισή του. “Ήταν κάτι που μου ήρθε ενστικτωδώς, δεν το είχαμε προσχεδιάσει” συμπλήρωσε.

Advertisement

Τώρα, φυσικά, υπάρχει ο φόβος μήπως η συγκεκριμένη ενέργεια γίνει… συνήθεια. Κατά συνέπεια θα πρέπει να περιμένουμε εάν η διοργανώτρια αρχή θα την απαγορεύσει ή όχι. Για την ιστορία, τον αγώνα στην Martinsville κέρδισε ο Bell, ο οποίος εξασφάλισε -όπως και ο Chastain– την συμμετοχή του στον τελικό του Phoenix. Οι άλλοι δύο οδηγοί που θα παλέψουν για τον τίτλο είναι οι Logano και Elliot.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
W Series: Πρόωρο τέλος λόγω οικονομικών προβλημάτων
Ogier: Ποινή λόγω… Donuts! (+video)
Ferrari: Και το όνομα αυτής 499P! (+video)

Advertisement