Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Σουηδίας: Ο Breen παίρνει τα ηνία!

Ελλάδα 6:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλλυ Σουηδίας: Ο Breen παίρνει τα ηνία!

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Σουηδίας: Ο Breen παίρνει τα ηνία!

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Craig Breen διατηρεί βραχεία κεφαλή στο τέλος της δεύτερης ημέρας ενός αγώνα που εξελίσσεται σε θρίλερ. Ο Ιρλανδός βρίσκεται μόλις 2,6 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Tanak.

Advertisement
Advertisement

Είναι μία μεγάλη εμφάνιση μέχρι στιγμής για τον οδηγό της Hyundai. Ο Breen κατάφερε να πάρει τρεις από τις επτά ειδικές, με τον Rovanpera να παίρνει δύο και τους Tanak-Katsuta από μία.

Όμως, το Ράλλυ Σουηδίας εξελίσσεται -εκτός από αγώνας ταχύτητας- και σε αγώνα φθοράς. Τα εναλλασσόμενα επίπεδα πρόσφυσης στις χιονισμένες ειδικές του, έκρυβαν πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις για τα πληρώματα. Όλοι οι πρωταγωνιστές είχαν τις στιγμές τους, μικρότερες ή μεγαλύτερες.

Advertisement
Advertisement

Αρχικά ήταν ο Tanak που πήρε κεφάλι στην κούρσα. Ο Εσθονός της Ford θα παρέμενε πρώτος μέχρι και πριν την πέμπτη ειδική του αγώνα. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Breen.

Ο Ιρλανδός κέρδισε την πέμπτη και την έκτη δοκιμασία -είχε ήδη κερδίσει και την δεύτερη ειδική με την οποία ξεκίνησε η ημέρα- και διαδέχθηκε τον Tanak στην κορυφή. Θα παρέμενε εκεί, ανοίγοντας την διαφορά του από τον Εσθονό μέχρι και τα 10,6 δευτερόλεπτα.

Στις δύο τελευταίες ειδικές του απογευματινού σκέλους ο Tanak μείωσε την διαφορά του από τον Breen. Έτσι, τελείωσε την ημέρα μόλις 2,6 δευτερόλεπτα πίσω από τον οδηγό της Hyundai. Τρίτος είναι ο Lappi, 11,6 δευτερόλεπτα από την κορυφή.

Advertisement

Ακολουθούν οι Evans, Rovanpera και Neuville. Οι τρεις αυτοί οδηγοί απέχουν όλοι πάνω από 25 δευτερόλεπτα από τον Breen. Ωστόσο, σε έναν αγώνα στον οποίον τα πάντα μπορούν να ανατραπούν σε κάθε στιγμή, δεν θα μπορούσαμε να τους αποκλείσουμε ακόμη από την διεκδίκηση της νίκης.

Advertisement

Το Ράλλυ Σουηδίας συνεχίζεται αύριο με ακόμη επτά ειδικές διαδρομές.


Η γενική κατάταξη μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ράλλυ Μόντε Κάρλο: Ένατη νίκη-ρεκόρ για τον Ogier (+video)
Formula e: Και πάλι Wehrlein στην Diriyah! (+video)
Ράλλυ Σουηδίας: Ο Rovanpera παίρνει την πρώτη ειδική

Advertisement