Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Επιστρέφει στην M-Sport Ford ο Tanak

Ελλάδα 0:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC: Επιστρέφει στην M-Sport Ford ο Tanak

ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Επιστρέφει στην M-Sport Ford ο Tanak

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Ott Tanak επιστρέφει στην ομάδα με την οποίαν καθιερώθηκε στο WRC. Ο Εσθονός θα αγωνιστεί το 2023 με την M-Sport Ford WRT.

Advertisement
Advertisement

Η κίνηση αυτή ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη. Ο Tanak είχε ανακοινώσει πριν το Ράλλυ Ιαπωνίας ότι δεν επρόκειτο να συνεχίσει με την Hyundai. Παράλληλα, η M-Sport αποδέσμευσε και τον Craig Breen ο οποίος είχε μία δύσκολη σεζόν με το Ford Puma.

Καθώς δεν υπήρχαν άλλες ελεύθερες θέσεις πλήρους συμμετοχής στις τρεις κορυφαίες ομάδες, η επιλογή της M-Sport ήταν η μόνη ρεαλιστική για τον πρωταθλητή του 2019. Έτσι, οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για το 2023 με σημερινές ανακοινώσεις τους.

Advertisement
Advertisement

“Η M-Sport ήταν η ομάδα στην οποίαν ανδρώθηκα σαν οδηγός. Μοιραζόμαστε τις ίδιες φιλοδοξίες για την επερχόμενη σεζόν. Γνωρίζω τους ανθρώπους της ομάδας και τις ικανότητές τους. Μπορούμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα και θα τα δώσουμε όλα” δήλωσε ο Tanak.

Από την άλλη, ο επικεφαλής της M-Sport, Richard Millener δήλωσε ενθουσιασμένος για την επιστροφή του Εσθονού. “Βλέποντας τον Ott να επιστρέφει με την αγωνιστική φόρμα της M-Sport είναι κάτι ιδιαίτερο για όλους εμάς στο Dovenby Hall. Ο στόχος τόσο για εμάς όσο και για τον Ott είναι ξεκάθαρος. Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα οδηγών του 2023“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
McLaren: Ποιος θα πάρει αυτό το μονοθέσιο της F1;
WRC: Το πρόγραμμα του 2023
Power: Ατύχημα με καρτ και σπασμένα πλευρά! (+video)