Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το Skoda Karoq!

Ελλάδα 0:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το Skoda Karoq!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το Skoda Karoq!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Σε μία όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Artipelag της Στοκχόλμης, η Skoda σύστησε στον κόσμο της αυτοκίνησης το νέο μικρομεσαίο της SUV – το Karoq. Και το NewsAuto μετέδωσε σε live σύνδεση με την πρωτεύουσα της Σουηδίας, την παγκόσμια παρουσίασή του!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Μπορείτε να δείτε όλη την εκδήλωση πατώντας εδώ, τα αποκαλυπτήρια ενός baby Kodiaq αφού σχεδιαστικά μοιράζεται το ίδιο DNA με το μεγάλο SUV της μάρκας.

Με τη χαρακτηριστική γρίλια και το σήμα της τσέχικης εταιρείας πάνω στο σμιλεμένο καπό. Στα παραλληλόγραμμα φωτιστικά σώματα εμπρός, ξεχωρίζει η λωρίδα των LED ενώ LED συναντάμε και στα πίσω φώτα.

Advertisement
Advertisement

skoda-karoq-official-d640

Στο εσωτερικό, κλέβει την παράσταση ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, στοιχείο που πρώτη φορά βλέπουμε σε μοντέλο της Skoda. Διαθέτει υπέρ-σύγχρονο σύστημα Infotainment, συμβατό τόσο με Android Auto όσο και με Apple CarPlay.

skoda-karoq-official-b640

Advertisement

Στο μέτωπο των κινητήρων, το Karoq θα έχει μοτέρ βενζίνης και diesel 1.0, 1.5, 1.6 και 2.0lt, με το εύρος ισχύος να κυμαίνεται από 115 έως 190 ίππους. Όλοι οι κινητήρες είναι υπέρ-τροφοδοτούμενοι, άμεσου ψεκασμού, με σύστημα start-stop και ανάκτηση ενέργειας πέδησης.

skoda-karoq-official-c640

Advertisement

Αναλυτικά τα διαθέσιμα κινητήρια σύνολα:
1.0lt TSI με 115 PS και 17.8 kgm ροπής
1.5lt TSI με 150 PS και 25.5 kgm ροπής
1.6lt TDI με 115 PS και 25.5 kgm ροπής
2.0lt TDI με 150 PS και 34.7 kgm ροπής
2.0lt TDI με 190 PS και 40.8 kgm ροπής

skoda-karoq-teaser-d640

H Skoda δίνει την επιλογή είχε για 6άρι μηχανικό κιβώτιο, είτε για 7άρι DSG. Όμως η ισχυρότερη diesel επιλογή, συνδυάζεται αποκλειστικά με το DSG και συνοδεύεται και από τετρακίνηση.

Advertisement

skoda-karoq-official-e640

Οι διαστάσεις του Karoq είναι 4.382/1841/1605, με το μεταξόνιο να ορίζεται στα 2.638mm. Από εκεί και πέρα, ο χώρος αποσκευών έχει 521 λίτρων. Όμως η Skoda τονίζει ότι εκτός της στάνταρ διάταξης, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης και 3 ανεξάρτητων, ρυθμιζόμενων και αφαιρούμενων πίσω καθισμάτων, που διαμορφώνουν τη χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ μεταξύ 479 και 588 λίτρων.

skoda-karoq-teaser-c640

Τέλος, η τεχνολογική φαρέτρα του Karoq περιλαμβάνει διάφορα ηλεκτρονικά βοηθήματα ασφαλείας, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τα Lane Assist, Traffic Jam Assist, Park Assist, Blind Spot Detect, Emergency Assist και Adaptive Cruise Control.

skoda-karoq-official-f640