Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το μικρό SUV της Hyundai!

Ελλάδα 2:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το μικρό SUV της Hyundai!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το μικρό SUV της Hyundai!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα 24ωρο πριν κάνει επίσημη πρεμιέρα στο Πεκίνο, το ix25 αποκαλύπτεται καθώς εμφανίστηκε σε διαφημιστικά banner έξω από τον εκθεσιακό χώρο. Το αυτοκίνητο που θα παρουσιάσει η Hyundai βρίσκεται πολύ κοντά στην έκδοση παραγωγής, η οποία θα κυκλοφορήσει εντός του 2015. Το ix25 έχει μήκος κοντά στα 4,2 m. και θα αντιπαρατεθεί με μοντέλα όπως το Nissan Juke, το Opel Mokka και το Ford EcoSport.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Στο εμπρός μέρος του ix25 διακρίνουμε την τραπεζοειδή μάσκα που αποτελεί σήμα-κατατεθέν όλων των νέων Hyundai και φώτα ημέρας LED. Στο κάτω μέρος των προφυλακτήρων υπάρχουν προστατευτικές ποδιές που τονίζουν τον εκτός δρόμου χαρακτήρα του μοντέλου. Κινητήρες για την Κίνα θα είναι οι ατμοσφαιρικοί 1.4 και 1.6 βενζίνης, όμως για το ευρωπαϊκών προδιαγραφών μοντέλο θα προστεθούν και άλλα πιο σύγχρονα και οικονομικά σύνολα.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο μία ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία του μικρού SUV της Hyundai, την οποία εσφαλμένα αρκετές ιστοσελίδες παρουσίασαν ως το πραγματικό ix25.

Advertisement
Advertisement

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr για όλες τις εξελίξεις.