Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το Cupra Leon των 300 ίππων (+τιμές)

Ελλάδα 2:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το Cupra Leon των 300 ίππων (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το Cupra Leon των 300 ίππων (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

H Seat παράλληλα με την άφιξη του Cupra Leon των 300 PS ανακοίνωσε και την εμπορική διάθεση του Leon FR με τον 2λιτρο TSI των 190 PS.

Advertisement
Advertisement

Στο περιθώριο του λανσαρίσματος του προωθητικού προγράμματος που αφορά τη δωρεάν παροχή καυσίμου για ένα χρόνο στα μοντέλα TGI, η Seat έδωσε στη δημοσιότητα και τις τιμές του πιο ισχυρού Cupra Leon, αλλά και του Seat Leon FR με τον 2λιτρο TSI των 190 PS.

Μετά, λοιπόν, τo plug-in υβριδικό Cupra Leon με τους 245 ίππους, διαθέσιμη στην Ελλάδα είναι και η έκδοση με τα 300 PS (400 Nm ροπής), η οποία τροφοδοτείται αποκλειστικά από ένα 4κύλινδρο 2-λιτρο TSI και συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο DSG. Το 0-100 km/h «έρχεται» σε 5,7 sec.

Σημειώνεται πως το Cupra Leon των 300 ίππων προσφέρεται στη χώρα μας αποκλειστικά με 5-θυρο αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement

Ως στάνταρ ενσωματώνονται 19άρες ζάντες αλουμινίου, φιμέ πίσω παράθυρα, LED κεντρικοί προβολείς και φώτα ημέρας, πιο πιο “επιθετικοί” προφυλακτήρες και ανασχεδιασμένη μάσκα. Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα και τιμόνι, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 10 ιντσών, ψηφιακός πίνακας οργάνων, κεντρικό υποβραχριόνιο, υφασμάτινες επενδύσεις, 4 θύρες USB Type C, ηχοσύστημα με 7 ηχεία, αλλά και έλεγχος μέσω φωνητικών εντολών.

Όσον αφορά τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης –μεταξύ άλλων- συναντάμε, Rear View Camera, Park Assist, Lane Keeping Assist (Σύστημα διατήρησης λωρίδας), Front Assist με προειδοποίηση σύγκρουσης  εμπρός και αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης για οχήματα, πεζούς και ποδηλάτες.

Advertisement

Seat Leon FR 300 PS

Advertisement

Παράλληλα με την άφιξη του πιο ισχυρού Cupra Leon στην ελληνική αγορά, η Seat διευρύνει τις διαθέσιμες επιλογές που αφορούν και το Seat Leon FR.

Δίπλα, λοιπόν, στα Leon 1.5 EcoTSI 150hp FR και 1.4 TSI 204 PS FR DSG e-Hybrid, προστίθεται η hatchback έκδοση με τον 2λιτρο TSI που παράγει 190 ίππους.

Οι τιμές των μοντέλων:

Advertisement

Seat Leon 2.0 TSI 190 PS FR DSG – 26.990 ευρώ
Seat Leon 2.0 TSI 190 PS FR PLUS DSG – 28.290 ευρώ
Cupra Leon 300 PS DSG – 39.990 ευρώ

Υπενθυμίζεται πως η Seat ανακοίνωσε την εμπορική διάθεση και του Leon TGI (φυσικό αέριο).

Διαβάστε επίσης:
Δοκιμές εξέλιξης για το νέο SEAT Arona
Δοκιμή: SΕΑΤ Arona 1.0 TGI CNG
Δοκιμή: SEAT Arona 1.5 TSI EVO FR