Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δοκιμές εξέλιξης για το νέο SEAT Arona

Ελλάδα 22:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμές εξέλιξης για το νέο SEAT Arona

ΝΕΑ

Δοκιμές εξέλιξης για το νέο SEAT Arona

ΝΕΑ

Το κόμπακτ crossover της SEAT, το γνωστό μας Arona μπαίνει σε διαδικασία ανανέωσης, κυρίως στην αισθητική του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Το Arona βρίσκεται στην αγορά από το 2017 και εξακολουθεί να δείχνει φρέσκο στη σχεδίασή του, με τη SEAT να προχωρά σε μικρές επεμβάσεις, θέλοντας να το κρατήσει ανταγωνιστικό στην «καυτή» κατηγορία των crossover.

Οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τις δοκιμές εξέλιξης του Arona είναι πλέον γεγονός, στις οποίες κυριαρχούν οι καμουφλαρισμένες επιφάνειες τόσο εμπρός, όσο και πίσω. Από τα παραπάνω μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ουσιαστικά τα εμπρός φωτιστικά σώματα μαζί με τα τριγωνικής σχεδίασης φλας και τα φώτα ημέρας παραμένουν όμοια με το υπάρχον μοντέλο, όπως και το σχήμα της γρίλιας.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που αναμένεται να διαφοροποιηθεί είναι ο εμπρός προφυλακτήρας, ενώ πίσω οι αλλαγές επικεντρώνονται στην υιοθέτηση νέων γραφικών στα φώτα και διαφορετικής σχεδίασης απόληξη.

Σε ότι αφορά τη γκάμα των κινητήρων του Arona δεν αναμένονται αλλαγές. Στα μοτέρ βενζίνης υπάρχουν τρεις επιλογές, με τον τρικύλινδρο TSI του 1,0 λίτρου να αποδίδει 95 ίππους, στη βασική έκδοση και 115 ίππους με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Υπάρχει επίσης ο TSI EVO των 1,5 λίτρων, απόδοσης 150 ίππων που εφοδιάζεται με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων, αλλά και ο πετρελαιοκινητήρας 1,6 TDI σε δύο ιπποδυνάμεις (95 και 115 PS).

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Προσοχή! Ο επιτήδειος έμπορος ΙΧ της Θήβας μοιράζει ακάλυπτες επιταγές

Crash Test οικονομίας: Με ποιο καύσιμο θα πληρώσω λιγότερα

Πότε επιστρέφει το Τραμ στο Σύνταγμα

Advertisement