Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η νέα BMW M5 CS;

Ελλάδα 12:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η νέα BMW M5 CS;

ΑΓΟΡΑ

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η νέα BMW M5 CS;

ΑΓΟΡΑ

Διαθέσιμη προς πώληση είναι η κορυφαία BMW της σειράς 5, από την Ελληνική αντιπροσωπεία. Το ισχυρότερο μοντέλο της σειράς 5 αποδίδει 636 ίππους και επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 2,9 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

H BMW M5 CS διακρίνεται για τις επιδόσεις της, την εκτεταμένη «δίαιτα», αλλά και το κομψό της design.

Σύμφωνα με την BMW, η M5 Competition Sport, είναι η ταχύτερο μοντέλο, που έχει κατασκευάσει. Η ισχύς παράγεται από έναν twin-turbo V8 κινητήρα των 4,4 λίτρων, ο οποίος, επίσης, αποδίδει 750 Nm ροπής και είναι συνδεδεμένος με ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που μεταδίδει την κίνηση αρχικά στους πίσω και αν χρειαστεί στους τέσσερις τροχούς (4WD).

Η BMW M5 CS ολοκληρώνει τη διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα σε 2,9 sec, είναι δηλαδή κατά 0,2 δέκατα γρηγορότερη από την M5 Competition. Όσον αφορά την τελική ταχύτητα, αυτή αντιστοιχεί σε 306 χλμ./ώρα. Παράλληλα, έχει υποβληθεί σε… δίαιτα 100 κιλών συγκριτικά με τη Competition, ενώ ο οδηγός της έχει στη διάθεσή του τρία προεπιλεγμένα προγράμματα οδήγησης (4WD, AWD Sport και 2WD).

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο έχει νέα ανάρτηση με σκληρότερα ελατήρια (εμπρός και πίσω), καλύτερο έλεγχο απόσβεσης, ενώ το πλαίσιο έχει προσαρμοστεί στο χαμηλότερο βάρος του αυτοκινήτου. Τέλος η M5 CS «φορά» αγωνιστικά ελαστικά Pirelli P Zero Corsa.

Οι τιμές της BMW M5 CS

Advertisement

M5 CS 4.395 κ.εκ. 635 ίπποι, Εκπομπές Ρύπων CΟ2 (WLTP) 256 γρ/χλμ  τιμή 253.200 ευρώ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Πωλείται η BMW 3.0 CSL του Jay Kay
Η σύγχρονη BMW Nazca C2 θα ήταν… το κάτι άλλο
BMW M: Τα Safety Car του MotoGP