Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Tο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που διάλεξε ο Α.Δ.Μ.Η.Ε

Ελλάδα 16:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που διάλεξε ο Α.Δ.Μ.Η.Ε

ΑΓΟΡΑ

Tο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που διάλεξε ο Α.Δ.Μ.Η.Ε

ΑΓΟΡΑ

Η αυτοκίνηση αλλάζει και στην χώρα μας. Η ηλεκτροκίνηση μπαίνει στην ζωή μας και οι εταιρίες/οργανισμοί κοινής ωφέλειας δίνουν το παράδειγμα ανανεώνοντας τον στόλο τους.

Advertisement
Advertisement

 

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (Α.Δ.Μ.Η.Ε Α.Ε), κάνει την είσοδό του στην ηλεκτροκίνηση με την Hyundai

Ο Α.Δ.Μ.Η.Ε, παρέλαβε δεκατέσσερα (14) Hyundai Kona Electric 64 Kwh, τα οποία θα εξυπηρετήσουν ανάγκες μεταφοράς των στελεχών της εταιρείας. Κατά την διάρκεια της παράδοσης των οχημάτων στελέχη του ΑΔΜΗΕ και της Hyundai Ελλάς αντάλλαξαν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτροκίνηση.

Advertisement
Advertisement

 

Το Kona Electric είναι στην κορυφή των ηλεκτρικών Crossover της Κορεάτικης εταιρίας. Το compact SUV της Hyundai, συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των SUV με τη δυναμική των ηλεκτρoκινητήρων. Το νέο μοντέλο μηδενικών ρύπων της Hyundai, διατίθεται με δύο εκδόσεις ηλεκτροκινητήρων (64Kwh και 39Kwh), προσφέροντας στους κατόχους τους ιπποδύναμη 204 και 136 ίππων αντίστοιχα καθώς και κορυφαία αστική αυτονομία μέχρι 660 χλμ.

Advertisement

Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό compact SUV της Hyundai, ξεπέρασε μέσα στο 2020 το ορόσημο των 100.000 πωλήσεων παγκοσμίως.

 

Advertisement

«Στο ηλεκτρικό Kona η Hyundai ενσωματώνει τεχνογνωσία άνω των 30 ετών. Απαντώντας στις απαιτήσεις των καιρών για την κλιματική αλλαγή δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο με κορυφαία χαρακτηριστικά επιδόσεων και αυτονομίας. Η ηλεκτροκίνηση κυριαρχεί στην στρατηγική μας για το 2025 και έχοντας ήδη διευρύνει σημαντικά την ήδη πρωτοπόρα προϊοντική μας γκάμα στοχεύουμε να είμαστε στους τρείς κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Μας τιμά ιδιαίτερα η επιλογή του ΑΔΜΗΕ για επάνδρωση του εταιρικού του στόλου με το ηλεκτρικό Kona» δήλωσε ο κ. Ανδρέας Χριστοφορίδης, Γενικός Διευθυντής της Hyundai Ελλάς ΑΒΕΕ.

 

Advertisement

 

Διαβάστε επίσης:
Δοκιμή: Hyundai Kona Electric (64kWh)
Mε 180 ηλεκτρικά Hyundai Kona εξοπλίζεται η αστυνομία της Σκωτίας
Αποκάλυψη του ανανεωμένου Hyundai Kona (+vid)