Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Mε 180 ηλεκτρικά Hyundai Kona εξοπλίζεται η αστυνομία της Σκωτίας

Ελλάδα 10:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mε 180 ηλεκτρικά Hyundai Kona εξοπλίζεται η αστυνομία της Σκωτίας

Fleet Cars

Mε 180 ηλεκτρικά Hyundai Kona εξοπλίζεται η αστυνομία της Σκωτίας

Fleet Cars

Η Hyundai Motor UK θα προμηθεύσει 180 Kona Electric την Αστυνομία της Σκωτίας, που με τον τρόπο αυτό θα γίνει η πλέον «πράσινη» υπηρεσία στον κόσμο έως σήμερα.

Advertisement
Advertisement

Με τη συμφωνία αυτή, η Hyundai δείχνει έμπρακτα πως υποστηρίζει τη φιλοδοξία της Σκωτσέζικης Αστυνομίας για να περιορίσει σημαντικά το μέσο όρο των εκπομπών ρύπων του στόλου των περιπολικών της.

Με τον τρόπο αυτό, η Σκωτσέζικη Αστυνομία συμβάλει στον νομικά δεσμευτικό στόχο της κυβέρνησης για μείωση των αερίων που εντείνουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου έως το 2045. Η συγκεκριμένη συμφωνία αυτή τη στιγμή αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη παραγγελία στόλου ηλεκτρικών οχημάτων της Hyundai μέχρι σήμερα, μετά από μια σειρά άλλων παραγγελιών για λιγότερα όμως αυτοκίνητα που έχουν δοθεί τους τελευταίους μήνες. Η Hyundai έχει εξασφαλίσει πάνω από 200 νέες συμφωνίες για εταιρικούς στόλους από την έναρξη του lock down λόγω COVID-19 τον περασμένο Μάρτιο έως τα τέλη Αυγούστου. Η παράδοση των πρώτων οχημάτων Kona Electric στην αστυνομία της Σκωτίας θα ξεκινήσει αυτόν τον μήνα με την πλήρη παραγγελία να ολοκληρώνεται έως τον Μάρτιο του 2021.

Advertisement
Advertisement

Το Hyundai Kona Electric επιλέχθηκε από την Σκωτσέζικη Αστυνομία λόγω της μεγάλης αυτονομίας που φτάνει τα 482 χιλιόμετρα, την τεχνολογία, την πρακτικότητα και την άμεση διαθεσιμότητα. Ο Ashley Andrew, Διευθύνων Σύμβουλος της Hyundai Motor UK δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε την Αστυνομία της Σκωτίας στην αποφασιστικότητά τους να μετατραπούν σε στόλο εξαιρετικά χαμηλών εκπομπών με την άμεση προμήθεια ορισμένων οχημάτων Kona Electric. Η προσέγγιση της αστυνομίας της Σκωτίας για τη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου με τη μετάβαση σε πιο βιώσιμα μέσα μεταφοράς αντικατοπτρίζει τον στόχο μας να γίνουμε ένας από τους κορυφαίους παρόχους ηλεκτρικών οχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ζήτηση για τα πρωτοποριακά ηλεκτρικά μας οχήματα για στόλους ήταν εξαιρετικά υψηλή τους τελευταίους μήνες και φαίνεται ότι θα συνεχιστεί καθώς προχωρούμε προς ένα μέλλον μηδενικών εκπομπών».

Δείτε ακόμα:

Advertisement

To ηλεκτρικό Hyundai Kona ξεπερνά τις 100.000 πωλήσεις

Στην Ελλάδα το νέο ηλεκτρικό Hyundai Kona (+τιμές)

Advertisement

Ετοιμάζεται το “καυτό” νέο Hyundai i20 N