Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

EICMA 2021: H εντυπωσιακή παρουσία της Honda

Ελλάδα 1:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

EICMA 2021: H εντυπωσιακή παρουσία της Honda

NEWSMOTO

EICMA 2021: H εντυπωσιακή παρουσία της Honda

NEWSMOTO

H Honda είχε μια ολοκληρωμένη και εντυπωσιακή παρουσία φέτος στην EICMA 2021 καθώς στο τεράστιο περίπτερό της παρουσίασε ολοκαίνουρια μοντέλα, αναβαθμισμένα και βελτιωμένα μοντέλα αλλά και νέους χρωματισμούς για ένα μεγάλο μέρος της γκάμας της.

Advertisement
Advertisement

Μετά από μία σειρά σημαντικών ανακοινώσεων μοντέλων η Honda αποκαλύπτει πολλά νέα μοντέλα μοτοσυκλετών και scooter ξεκινώντας από τις νέες CBR1000RR-R Fireblade, Fireblade SP και η ‘limited edition’ Fireblade SP 30th Anniversary που σηματοδοτούν τρεις δεκαετίες συνεχών προκλήσεων.

Η επιτυχία του X-ADV – της δημοφιλέστερης μοτοσυκλέτας της Honda στην Ευρώπη το 2021 – δείχνει τώρα την προοδευτική προσέγγιση της Honda στην κατηγορία scooter μεσαίου κυβισμού. Το νέο ADV350, που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Honda στην Atessa της Ιταλίας, συνδυάζει το σοφιστικέ στυλ ενός premium scooter με την ικανότητα να διαχειρίζεται την πιο τραχιά επιφάνεια ασφάλτου, ενώ η εμφάνισή του αποτυπώνει ξεκάθαρα την αγάπη του για την περιπέτεια.

Advertisement
Advertisement

Κάνοντας το δημόσιο ντεμπούτο της μετά τη σχετική ανακοίνωση τον Οκτώβριο του 2021, η NT1100 εγκαινιάζει μία ‘New Touring’ εποχή για τη Honda. Βασισμένη στην CRF1100L Africa Twin, η συναρπαστική συμπεριφορά και οι απαράμιλλες επιδόσεις του κινητήρα είναι εγγυημένα. Η NT1100 προσφέρει επιπλέον εξαιρετική άνεση και προστασία από τις καιρικές συνθήκες, στοιχεία που την καθιστούν κατάλληλη τόσο για μακρινά ταξίδια με συνεπιβάτη και αποσκευές όσο και για καθημερινές μετακινήσεις.

Advertisement

Η Honda με ιδιαίτερη χαρά επιβεβαιώνει ότι το ένδοξο όνομα ‘Hornet’ επιστρέφει στην οικογένεια της μάρκας στο άμεσο μέλλον. Η Hornet έχει γίνει διάσημη για τις συναρπαστικές επιδόσεις του κινητήρα και την ευελιξία της σε συνδυασμό με ένα προηγμένο street-fighter στυλ από το 1998 που το μοντέλο κυκλοφόρησε στην Ευρώπη.

Advertisement

Από κάθε άποψη, η νέα σειρά μοντέλων της Honda υπογραμμίζει την ακλόνητη δέσμευσή της να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία και αξία στην πλέον πολυσυλλεκτική και πολυπληθή προϊοντική οικογένεια μοτοσυκλετών.

Εκτός από τα νέα και αναβαθμισμένα μοντέλα, αρκετά νέα χρώματα είδαμε και στα δημοφιλή SH125i, X-ADV, Forza 125, Forza 350, CB650R, CBR650R, CMX500 Rebel, CMX1100 Rebel, Gold Wing και Gold Wing ‘Tour’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
EICMA 2021: Honda CBR1000RR-R Fireblade SP 30th Anniversary
EICMA 2021: Honda ADV350 (+video)
Honda Africa Twin 1100 2022: Άφιξη στην Ελλάδα και τιμή

Advertisement