Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volvo: Μόνο ηλεκτρικά και online τα μοντέλα της

Ελλάδα 4:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volvo: Μόνο ηλεκτρικά και online τα μοντέλα της

ΝΕΑ

Volvo: Μόνο ηλεκτρικά και online τα μοντέλα της

ΝΕΑ

Η Volvo υιοθετεί νέα εμπορική στρατηγική, παράγοντας αποκλειστικά ηλεκτρικά μοντέλα τα οποία θα προσφέρονται μόνο στα online κανάλια πωλήσεών της.

Advertisement
Advertisement

Αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα κατασκευάζει η Volvo μέχρι το 2030, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να ηγηθεί στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Η μετάβαση στην ηλεκτρική ενέργεια θα διενεργηθεί βαθμηδόν, καθώς η Volvo θα καταργήσει σταδιακά κάθε μοντέλο της με κινητήρα εσωτερικής καύσης, συμπεριλαμβανομένων των υβριδικών.

Η Volvo επιθυμεί να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα στον κύκλο ζωής κάθε αυτοκινήτου, ενώ ευελπιστεί πως στην προώθηση της ηλεκτροκίνησης σημαντική ώθηση θα δώσει η επέκταση των υποδομών φόρτισης.

Advertisement
Advertisement

Αποκλειστικά online τα μοντέλα της

Επιπροσθέτως, όπως ενημέρωσε επίσημα η εταιρεία, τα ηλεκτρικά μοντέλα της θα διατίθενται αποκλειστικά online, στο πλαίσιο μιας πελατοκεντρικής πολιτικής υπό την ονομασία “Care by Volvo”. Το Το Care by Volvo, μέχρι σήμερα αφορούσε τη συνδρομητική υπηρεσία της Volvo Cars.

Advertisement

Η Volvo Cars θα πραγματοποιήσει μεγάλες επενδύσεις στα online κανάλια πωλήσεών της, μειώνοντας σημαντικά την πολυπλοκότητα στην προσφορά των προϊόντων της και υιοθετώντας ξεκάθαρα και σταθερά μοντέλα τιμολόγησης.

Επιπροσθέτως, η online αγορά ενός ηλεκτρικού Volvo θα συνοδεύεται από ένα πακέτο παροχών, που περιλαμβάνει στοιχεία όπως η συντήρηση, η εγγύηση, η οδική βοήθεια, καθώς και επιλογές για την οικιακή φόρτιση, αλλά και ασφάλιση – όπου διατίθεται.

Advertisement

Το volvocars.com θα είναι η online ναυαρχίδα των εκθέσεων της εταιρείας, παρέχοντας στους επισκέπτες μια απλοποιημένη διαδικασία εγγραφής, με λιγότερα βήματα. Οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ προ-διαμορφωμένων ηλεκτρικών Volvo που είναι έτοιμα για απλή και εύκολη παραγγελία και γρήγορη παράδοση.

Η διαδικασία απλοποιείται και διευκολύνεται περαιτέρω μέσω ξεκάθαρων και σταθερών μοντέλων τιμολόγησης. Αυτό αυξάνει τη διαφάνεια και εντείνει τους δεσμούς εμπιστοσύνης.

Advertisement

«Αντί να επενδύουμε σε επιχειρηματικές δραστηριότητες που συρρικνώνονται, επιλέγουμε να επενδύσουμε στο μέλλον – ηλεκτρικά και online», δήλωσε ο Håkan Samuelsson (Χόκαν Σάμιουελσον), CEO της Volvo Cars. «Είμαστε απολύτως προσηλωμένοι στο να αναλάβουμε ηγετική θέση στη ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία των premium ηλεκτρικών αυτοκινήτων», πρόσθεσε.

Σημειώνεται, τέλος, ότι, όπως σας έχει ενημερώσει το NewsAuto,  εντός της ημέρας αναμένεται η αποκάλυψη τoυ δεύτερου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της.

Διαβάστε επίσης:
Volvo: Ρεκόρ πωλήσεων εν μέσω πανδημίας
Δοκιμή: Νέο Volvo S60 T8 TwinEngine
Volvo: Ένα κοινόχρηστο όχημα δεν είναι απαραίτητα βαρετό