Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Hyundai Ioniq 6 χωρίς συμβατικούς καθρέφτες

Ελλάδα 2:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Hyundai Ioniq 6 χωρίς συμβατικούς καθρέφτες

ΝΕΑ

Το νέο Hyundai Ioniq 6 χωρίς συμβατικούς καθρέφτες

ΝΕΑ

Η Hyundai σκιαγράφησε το επερχόμενο Ioniq 6 με το πρωτότυπο Prophecy και όπως όλα δείχνουν, το αυτοκίνητο παραγωγής θα έχει κάμερες στη θέση των εξωτερικών καθρεφτών.

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε στη Βαλένθια το ολοκαίνουργιο Hyundai Ioniq 5, το οποίο αποτελεί το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της υπο-μάρκας της κορεατικής φίρμας. Φυσικά, η Ioniq δεν έμεινε εκεί και προχωράει με το νέο Ioniq 6 να είναι το επόμενο αυτοκίνητο στη λίστα λανσαρίσματος.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε αρκετά για το αναμενόμενο μοντέλο, αλλά ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε έδειξε το καμουφλαρισμένο Ioniq 6 με εσωτερικά μόνιτορ και κάμερες αντί για παραδοσιακούς εξωτερικούς καθρέφτες. Αυτή είναι μια τεχνολογία που έχουν υιοθετήσει κάποιες εταιρείες στα ευρείας κατασκευής ηλεκτρικά αυτοκίνητά τους όπως είναι η Audi και η Honda.

Απλό, λιτό και high-tech
Εκτός όμως από τους high-tech καθρέφτες, το Ioniq 6 φέρει ευχάριστες διχρωμίες στο εσωτερικό του με κάποιες πορτοκαλί πινελιές. Ακόμα, διακρίνονται τα πίσω καθίσματα, όπου υπάρχει άνεση για τα πόδια και σχεδιαστικά κρατάει λιτές γραμμές. Αναφορικά με την εξωτερική σχεδίαση, είναι λίγες οι πληροφορίες που μπορούμε να αντλήσουμε, αλλά σίγουρα θα υιοθετήσει αρκετά χαρακτηριστικά από το πρωτότυπο Prophecy.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, το Hyundai Ioniq 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022 με τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από δύο αποδόσεις ηλεκτροκινητήρων (218 και 313 PS) και μια μπαταρία (73 kWh) που θα φτάνει την συνολική αυτονομία στα 483 χιλιόμετρα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Hyundai Kona N: Εξαγριωμένο (video)
Οδηγούμε το Hyundai Ioniq 5 στη Βαλένθια (+video)
Hyundai: Τρίμηνα test-drives για το Ioniq 5;