Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

To αγροτικό Hyundai Santa Cruz σε έκδοση SUV

Ελλάδα 7:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To αγροτικό Hyundai Santa Cruz σε έκδοση SUV

Mobility

To αγροτικό Hyundai Santa Cruz σε έκδοση SUV

Mobility

Με λίγη φαντασία το pick-up μοντέλο της Hyundai, θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε ένα επταθέσιο SUV.

Advertisement
Advertisement

Για τον Κορεάτη κατασκευαστή το Santa Cruz αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά, ιδίως στην αγορά των ΗΠΑ, όπου οι τάσεις της αγοράς δείχνουν μία ολοένα και μεγαλύτερη προτίμηση των ενδιαφερομένων προς τα μοντέλα της κατηγορίας των ημιφορτηγών.

Μάλιστα, άκρως θετικά είναι και τα σχόλια των εκπροσώπων του ειδικού Τύπου που το οδήγησαν, τονίζοντας περισσότερο την εξαιρετική οδική συμπεριφορά του και την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής του.

Advertisement
Advertisement

Αναφορικά με την επέκταση της γκάμας του συγκεκριμένου μοντέλου, προς το παρόν η Hyundai δεν έχει αναφέρει κάτι επίσημο. Αυτό όμως δεν πτόησε της ομάδας των ψηφιακών καλλιτεχνών της Kolesa να δημιουργήσουν μία νέα, SUV έκδοση που βασίζεται πάνω στην ίδια πλατφόρμα του Santa Cruz.

Παρατηρώντας τις επεξεργασμένες στον υπολογιστή εικόνες του μοντέλου, είναι φανερό ότι μοιράζεται πολλά στοιχεία από το όχημα παραγωγής, όπως το σχεδιαστικό μοτίβο «Sensuous Sportiness» που ακολουθείται και στο νέας γενιάς Tucson. Για παράδειγμα την εμπρός μάσκα με τα κρυμμένα LED φώτα, τα τρισδιάστατα πίσω φωτιστικά σώματα και τους έντονους θόλους των τροχών. Η μεγαλύτερη διαφορά βρίσκεται πίσω από την κολώνα B, εκεί όπου στη θέση της καρότσας συνεχίζεται η καμπίνα των επτά συνολικά επιβατών, ενώ όμοιες παραμένουν και οι διαστάσεις του αμαξώματος, αλλά και το μήκος του μεταξονίου.

Advertisement

Πηγή: Kolesa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Hyundai Tucson με τους ήρωες της Marvel (+video)
Hyundai: Παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων στις ΗΠΑ από το 2022
Hyundai Pony EV One-Off Concept

Advertisement