Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Hyundai Pony EV One-Off Concept

Ελλάδα 5:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hyundai Pony EV One-Off Concept

Mobility

Hyundai Pony EV One-Off Concept

Mobility

Το αμιγώς ηλεκτρικό Concept Hyundai Pony είναι ένα και μοναδικό και για την εμφάνισή του ανατρέχει στην κληρονομιά της μάρκας

Advertisement
Advertisement

Το πρωτότυπο έχει στοιχεία από το πρώτο Hyundai μαζικής παραγωγής.

 

Η Hyundai γιορτάζει το παρελθόν της. Οι ενέργειες ξεκίνησαν πέρυσι όταν παρουσίασε το Pony και το Galloper κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Hyundai Heritage στην Κορέα. Αλλά η αυτοκινητοβιομηχανία δεν σταμάτησε εκεί. Για να γιορτάσει το πρώτο της όχημα μαζικής παραγωγής, η εταιρεία παρουσίασε μια νέα ερμηνεία του Pony, ως αμιγώς ηλεκτρικό όχημα. Το concept έκανε την εμφάνισή του σε μια έκθεση σχεδιασμού στο Hyundai Motorstudio Busan με τίτλο «Reflections in Motion».

Advertisement
Advertisement

Το concept EV είναι ένα όχημα εμπνευσμένο από το Pony, με πολλά μέρη του Hyundai 45 Concept. Στην ουσία είναι ένα πραγματικό το αυτοκίνητο πρώτης γενιάς, που αποσυναρμολογήθηκε και ανακατασκευάστηκε για να προστεθούν μοντέρνες εφαρμογές και ένα σύστημα μετάδοσης κίνησης EV.

Ο τύπος του κινητήρας του Pony EV Concept, δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά από άποψη σχεδιασμού, έχει LED φωτιστικά σώματα, εμπρός και πίσω. Οι προβολείς είναι στρογγυλοί, ενώ τα πίσω φώτα είναι αυτά από το Ioniq 5. Σύμφωνα με πληροφορίες της Hyundai, οι εξωτερικοί καθρέφτες, που είναι τοποθετημένοι στα «φτερά» του Pony EV Concept είναι κάμερες, ενώ το ταμπλό διατηρεί το στυλ της δεκαετίας του ’70 αλλά είναι όλο ψηφιακό.

Advertisement

Τώρα, αν θέλετε ένα Pony EV στο γκαράζ σας, αυτό δυστυχώς δεν είναι δυνατό καθώς αυτό το όχημα είναι στην πραγματικότητα ένα και μοναδικό και έχει σκοπό να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες του Hyundai Motorstudio που βρίσκεται στη δεύτερη μεγαλύτερη και παραθαλάσσια πόλη της Κορέας Busan. Θα είναι εκεί μέχρι τις 27 Ιουνίου 2021, μαζί με άλλα έργα τέχνης στο πλαίσιο του οράματος της Hyundai για την «Πρόοδο και την Ανθρωπότητα».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται το Hyundai Santa Cruz (+video)
Δείτε τις teaser φωτογραφίες του νέου ημιφορτηγού της Hyundai
Στην Ελλάδα το νέο plug-in υβριδικό Hyundai Tucson (+τιμές)