Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Hyundai Tucson με τους ήρωες της Marvel (+video)

Ελλάδα 8:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Hyundai Tucson με τους ήρωες της Marvel (+video)

ΝΕΑ

Το Hyundai Tucson με τους ήρωες της Marvel (+video)

ΝΕΑ

Η Hyundai εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα δυναμική διαφημιστική εκστρατεία όπου πρωταγωνιστούν το νέο Tucson και οι ήρωες της Marvel.

Advertisement
Advertisement

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα διαφημιστική εκστρατεία γεμάτη σούπερ ήρωες, υπερφυσικές δυνάμεις, και δημοφιλείς τηλεοπτικές περσόνες έχει εγκαινιάσει η Hyundai. Στόχος της είναι να συστήσει το κοινό με το νέο Tucson, και να διαλευκάνει τις όποιες απορίες του.

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε τον Αμερικανό επαγγελματία strongman, Brian Show, να ρυμουλκεί τρεις μονάδες του νοτιοκορεατικού μικρομεσαίου SUV. Σήμερα, σειρά παίρνουν οι ήρωες της Marvel και συγκεκριμένα ο Loki (Tom Hiddleston), ο Sam Wilson ως Captain America (Anthony Machie) και η Wanda Maximoff (Elizabeth Olson).

Advertisement
Advertisement

Η καμπάνια της Hyundai θα φιλοξενηθεί από μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (social media), αλλά και από πλατφόρμες streaming.

Η διάρκεια των διαφημιστικών σποτ θα είναι από 6 δευτερόλεπτα έως ένα λεπτό  (ανάλογα με το Μέσο προβολής τους) και δημιουργήθηκαν από τη Marvel Studios σε συνεργασία με το διαφημιστικό πρακτορείο της Hyundai, Innocean USA, αλλά και τη Canvas Worldwide.

Μέσω της συνεργασίας με τη Marvel Studio, η Hyundai επιθυμεί να συστήσει το Tucson με το κοινό, μέσω ενός μοναδικού τρόπου. «Ήμασταν αφοσιωμένοι στο να δημιουργήσουμε ένα πρωτότυπο περιερχόμενο, που να ταιριάζει πλήρως με τις ανάγκες της Hyundai», ανέφερε η Mindy Hamilton, senior vice president of partnership marketing στην The Walt Disney Company.

Advertisement

Το νέο, τέταρτης γενιάς Tucson είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα και ξεχωρίζει για τη μυώδη και σύγχρονη εμφάνισή του. Στο μπροστινό μέρος highlight συνιστά η κυψελωτή μάσκα με τα ενσωματωμένα φωτιστικά σώματα, όταν πίσω το βλέμμα «πέφτει» στα αιχμηρά φώτα που ενώνονται μέσω LED λωρίδας.

Advertisement

Το SUV προσφέρεται σε μια ευρεία γκάμα κινητήρων, στην κορυφή της οποίας φιγουράρει η plug-in υβριδική έκδοση. Αυτή παράγει συνδυαστικά 265 PS/350 Nm ροπής και εφοδιάζεται με 50 χλμ. ηλεκτρικής αυτονομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι τιμές του νέου Hyundai Bayon στην Ελλάδα
Hyundai: Η ημέρα των ωκεανών και η Ιθάκη
Απογείωση για τα ιπτάμενα οχήματα της Hyundai το 2025

 

Advertisement