Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι συνέβη στο ατύχημα του Jay Leno;

Ελλάδα 9:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι συνέβη στο ατύχημα του Jay Leno;

ΝΕΑ

Τι συνέβη στο ατύχημα του Jay Leno;

ΝΕΑ

Ο γνωστός πρώην παρουσιαστής και φανατικός συλλέκτης είχε ένα ατύχημα με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο.

Advertisement
Advertisement

Γνωστός από πολλές και ποικίλες δραστηριότητές του, ο Jay Leno είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στους φίλους της αυτοκίνησης όντας ένας φανατικός petrolhead με μία από τις πιο σημαντικές και πιο πλούσιες συλλογές παλαιών αυτοκινήτων στον κόσμο.

Ο διάσημος πρώην παρουσιαστής είχε ένα σοβαρό ατύχημα μέσα στο γκαράζ του στο Λος Άντζελες.

Κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, ο Leno οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα στο αριστερό μέρος του προσώπου του.

Advertisement
Advertisement

Ευτυχώς, σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις, η φωτιά δεν επηρέασε το μάτι ούτε το αυτί σε αυτή την πλευρά του προσώπου του.

Ο τραυματισμός όμως είναι αρκετά σοβαρός ώστε να χρειαστεί να νοσηλευτεί για μία εβδομάδα, κάτι που τον οδήγησε να ακυρώσει όλες τις υποχρεώσεις του.

Το γκαράζ του Leno είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο και περιλαμβάνει πάνω από 180 πολύ σπάνια αυτοκίνητα.

Advertisement

Αν και δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για το περιστατικό, αρκετοί υποθέτουν ότι το ατύχημα έγινε από ένα από τα πιο ιδιαίτερα αυτοκίνητα της συλλογής του, το White Model M το οποίο κινείται με ατμό.

Advertisement

Τέτοιου είδους αυτοκίνητα χρησιμοποιούν την φωτιά για να ζεστάνουν το νερό, καθώς και εύφλεκτα υλικά και λάδια για να κρατούν το αυτοκίνητο σε κίνηση.

Αυτά τα πολύ σπάνια αυτοκίνητα χρειάζονται τακτική και προσεκτική συντήρηση, και ίσως σε μία τέτοια φάση να εκτέθηκε ο Leno σε μία ενδεχόμενη φωτιά που βγήκε από το σύστημα κίνησης του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιατί ο Jay Leno έχει «σπαστεί» με τη Ferrari;
H Lotus Evora GT εντυπωσίασε τον Jay Leno (VIDEO)
Το Cybertruck στα χέρια του Jay Leno (VIDEO)

Advertisement