Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Cybertruck στα χέρια του Jay Leno (VIDEO)

Ελλάδα 9:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Cybertruck στα χέρια του Jay Leno (VIDEO)

ΝΕΑ

Το Cybertruck στα χέρια του Jay Leno (VIDEO)

ΝΕΑ

Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Jay Leno’s Garage», ο διάσημος παρουσιαστής κάνει μια βόλτα με το πρωτότυπο Cybertruck και τον «Mr Tesla» Elon Musk δίπλα του για του λύνει τις απορίες.

Advertisement
Advertisement

Ο γνωστός παρουσιαστής Jay Leno οδηγεί το Cybertruck και έχει τον Musk στο κάθισμα του συνοδηγού, για μια ενδιαφέρουσα βόλτα κατά τη διάρκεια της οποίας ακούγονται και ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες, όπως το τι αλλαγές θα γίνουν στο Cybertruck όταν φτάσει στη γραμμή παραγωγής. Ο Musk λέει για το Cybertruck πως οι συνολικές αναλογίες του θα «συρρικνωθούν» κατά 5% για να διασφαλιστεί ότι μπορεί να χωρέσει σε ένα κανονικό γκαράζ. Προσθέτει επίσης ότι η Tesla θα κάνει πολλές αλλαγές σε μικρές λεπτομέρειες σε ολόκληρο το αυτοκίνητο, αλλά δεν ανέφερε λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement

Η Musk προσθέτει ότι το τελικό αυτοκίνητο παραγωγής θα διατηρήσει τα αλεξίσφαιρα τζάμια καθώς και το ανοξείδωτο ατσάλι που και αυτό είναι αλεξίσφαιρο, απέναντι σε σφαίρες από πιστόλι. Ενδιαφέρον έχει επίσης και το ότι ο Leno οδηγεί το Cybertruck προς το τούνελ της The Boring Company- ενός άλλου μεγαλεπίβολου project που οραματίστηκε και θέλει να πραγματοποιήσει ο Musk, με υπόγεια τούνελ που θα επιτρέπουν τη διάσχιση κάποιων πόλεων από άκρη σε άκρη, χωρίς να είναι υποχρεωμένος κανείς να αντιμετωπίσει την κίνηση των δρόμων. Το video που ακολουθεί, είναι το trailer της εκπομπής και «κόβεται» τη στιγμή που το Cybertruck κατεβαίνει προς το τούνελ, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε για την εκπομπή προκειμένου να δούμε αν τελικά χώρεσε.