Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι συμβαίνει με την παραγωγή του Tesla Model 3; (+video)

Ελλάδα 8:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι συμβαίνει με την παραγωγή του Tesla Model 3; (+video)

ΝΕΑ

Τι συμβαίνει με την παραγωγή του Tesla Model 3; (+video)

ΝΕΑ

Η κατασκευαστική διαδικασία του Model 3 δείχνει να διαταράσσεται στο εργοστάσιο της Tesla στη Κίνα.

Advertisement
Advertisement

Αναφορικά με την Tesla, πολλοί είναι αυτοί που αναμένουν να δουν πότε θα παρουσιαστούν τα ανανεωμένα ή τα καινούργια μοντέλα της εταιρείας.

Κατά καιρούς, τα στελέχη της ανακοινώνουν κάποιες πληροφορίες σχετικά μόνο και μόνο για να διαψευσθούν στην πορεία.

Στο πλαίσιο αυτό, η Tesla είχε ανακοινώσει πριν από λίγους μήνες την εφαρμογή ενός νέου προγράμματος εξέλιξης: Του «Project Highland», όπως το ονόμασε.

Advertisement
Advertisement

Αυτό αφορά στην επανασχεδίαση και την ανανέωση του Model 3. Στο χρονοδιάγραμμα προβλεπόταν να ξεκινήσει η παραγωγή του εντός του καλοκαιριού.

Ωστόσο, αυτή τη φορά φαίνεται ότι τα στελέχη της Tesla θα… διαψευσθούν στη συνήθειά τους να διαψεύδονται από την πραγματικότητα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η παραγωγή του επανασχεδιασμένου Model 3 πιθανόν να ξεκινήσει από την πρώτη Ιουνίου, δηλαδή νωρίτερα από τον προγραμματισμό.

Advertisement

Αυτό θα γίνει στο Gigafactory της εταιρείας στην Κίνα, στη Σαγκάη. Η πιθανότητα ενισχύεται από το γεγονός ότι οι ιθύνοντες της Tesla έχουν απαγορεύσει στους εργαζόμενους σε αυτό να εισέρχονται στις γραμμές παραγωγής έχοντας επάνω τους το κινητό τηλέφωνό τους.

Advertisement

Θεωρείται ότι η απόφαση αυτή έχει σκοπό να αποτρέψει τη διαρροή φωτογραφιών στις οποίες να φαίνεται η νέα μορφή του Model 3, τόσο στο αμάξωμά του όσο και σε τυχόν αλλαγές στο εσωτερικό του.

Επίσης, υπάρχουν ανεπίσημες πληροφορίες για το ότι η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει αλλαγές στις εγκαταστάσεις των γραμμών παραγωγής, προφανώς για να είναι αυτές σε θέση να κατασκευάζουν το ανανεωμένο μοντέλο.

Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έξαψαν την περιέργεια του Κινέζου Γου Γουά ο οποίος παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην Tesla στη χώρα του και κάποιες φορές έχει καταφέρει να παρουσιάσει αξιόπιστες ειδήσεις και να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει κάποιες άλλες.

Advertisement

Αυτή τη φορά, στις 26 Μαΐου σήκωσε το drone του πάνω από το εργοστάσιο της εταιρείας στη Σαγκάη και κατέγραψε εικόνες από τη δραστηριότητα σε αυτό.

Στο σχετικό βίντεο φαίνεται ότι η περιοχή όπου συναρμολογείται το Model 3 είναι σχετικά άδεια από κατασκευασμένα αυτοκίνητα τα οποία αναμένουν να μεταφερθούν προς τον προορισμό τους. Έτσι, ενισχύεται η πιθανότητα αυτό να συμβαίνει λόγω του μεταβατικού σταδίου αλλαγών στις γραμμές παραγωγής τού μοντέλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Tesla Model 3 και ο… τάρανδος (+video)
Η Tesla θέλει Θεσσαλονίκη!
Αυτό είναι το δημοφιλέστερο μοντέλο παγκοσμίως!