Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε ΣΟΚ η Tesla: Ξεκινάει και διαφημίσεις και εκπτώσεις

Ελλάδα 13:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε ΣΟΚ η Tesla: Ξεκινάει και διαφημίσεις και εκπτώσεις

ΝΕΑ

Σε ΣΟΚ η Tesla: Ξεκινάει και διαφημίσεις και εκπτώσεις

ΝΕΑ

Από την επίσημη αποδοκιμασία, έως και την ειρωνεία του Ίλον Μάσκ, για τα ποσά που επενδύουν οι υπόλοιπες αυτοκινητοβιομηχανίες στη διαφήμιση, στην πλήρη αποδοχή των παραδοσιακών marketing πρακτικών…

Advertisement
Advertisement

Η Tesla, αναμφίβολα, σήμερα, η κορυφαία εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων, γνωστή για την προοδευτική της προσέγγιση και την καινοτομία της, έχει αποφασίσει να εισέλθει στον κόσμο της διαφήμισης, όπως είχε αποκαλύψει το newsauto από πέρσι το Καλοκαίρι.

Μετά από πολλά χρόνια που απέφευγε τις παραδοσιακές διαφημίσεις, η εταιρεία θα αρχίσει να χρησιμοποιεί διάφορες στρατηγικές προώθησης για να αυξήσει την αναγνωρισιμότητά της και να προσελκύσει νέους πελάτες.

Μέχρι πρόσφατα, η Tesla εφάρμοζε την επικοινωνία της, μέσω μη παραδοσιακών μεθόδων προώθησης, όπως οι κοινωνικές δικτυακές πλατφόρμες και η προσωπική επικοινωνία με τους πελάτες. Ωστόσο, ο έντονος πλέον ανταγωνισμός από τους παραδοσιακούς παίκτες της αυτοκινητοβιομηχανίας, επιβάλλει την είσοδό της στο χώρο της διαφήμισης.

Advertisement
Advertisement

Η Tesla αντιμετωπίζει μια σειρά προκλήσεων στην προσπάθειά της να προωθήσει τόσο την αποδοτικότητα των ηλεκτρικών οχημάτων της όσο και να αλλάξει την αντίληψη του κόσμου για τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση. Γιατί πιο φανατικοί της ηλεκτροκίνησης έχουν ήδη ένα ηλεκτρικό. με τους υπολοίπους τη γίνεται, και οι διαφημίσεις μπορούν να αποδειχθούν ισχυρό εργαλείο για την επίτευξη αυτών των στόχων.

Στην Tesla λοιπόν, υπόσχονται καινοτόμες και ευφάνταστες διαφημιστικές εκστρατείες, ενώ τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η στρατηγική της θα περιλαμβάνει την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων των ηλεκτρικών οχημάτων, όπως η αποδοτικότητα και η φιλικότητα προς το περιβάλλον. Παράλληλα, η Tesla θα επικεντρωθεί στη δημιουργία μιας εικόνας μοντέρνας και προοδευτικής μάρκας, που προσελκύει όχι μόνο τους πελάτες που ενδιαφέρονται για την ηλεκτροκίνηση, αλλά και ένα ευρύτερο κοινό.

Advertisement

Οι διαφημίσεις της Tesla αναμένεται να μεταδοθούν σε διάφορα μέσα επικοινωνίας και κυρίως στα sites και τα κοινωνικά δίκτυα.  Με τις διαφημιστικές εκστρατείες της, η Tesla ελπίζει να ενισχύσει τη θέση της στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων.

Εκπτώσεις

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, εφαρμόζει και την πολιτική των εκπτώσεων. Προσφέρει λοιπόν εκπτώσεις άνω των 1.300 δολαρίων σε συγκεκριμένα stock- αυτοκίνητα Model 3 στις ΗΠΑ.

Advertisement

Η Tesla, καταφεύγει στην τακτική των παραδοσιακών αυτοκινητοβιομηχανιών να προσφέρουν κίνητρα για την εκκαθάριση των αποθεμάτων, σε μια εποχή που αντιμετωπίζει για πρώτη φορά, οικονομικούς… πονοκεφάλους από τον αυξανόμενο ανταγωνισμό.

Δείτε εδώ το video που ήδη μεταδίδει η Tesla στην Ασία:

Advertisement

ΑΚΟΜΑ:
Kολοτούμπα Μάσκ: Ξεκινάμε διαφημίσεις για Tesla
Έρχεται μετωπική Ford- Tesla
Κι άλλη καθυστέρηση για το νέο Tesla Roadster