Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Tesla θέλει Θεσσαλονίκη!

Ελλάδα 15:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Tesla θέλει Θεσσαλονίκη!

ΝΕΑ

Η Tesla θέλει Θεσσαλονίκη!

ΝΕΑ

Νέα αντιπροσωπεία ετοιμάζει η Tesla που δρομολογεί τις εξελίξεις για τη φετινή χρονιά. Το Newsauto έχει το σχετικό ρεπορτάζ…

Advertisement
Advertisement

Οι πωλήσεις της Tesla στην Ελλάδα έχουν ανοδική πορεία και αυτό αποτυπώνεται στις ταξινομήσεις.

Να σημειώσουμε ότι οι πωλήσεις της Tesla πραγματοποιούνται μόνο διαδικτυακά, ενώ εδώ και μερικούς μήνες οι υποψήφιοι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το ένα και μοναδικό κατάστημα που βρίσκεται στο Μαρούσι. Ωστόσο όπως έχει αποδειχτεί, η ζήτηση είναι μεγάλη και μία μόνο αντιπροσωπεία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν.

Στη Βόρεια Ελλάδα η απόκτηση ενός Tesla γίνεται ακόμα πιο δύσκολη καθώς οι ενδιαφερόμενοι πελάτες δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη γκάμα με τα μοντέλα. Όπως όμως φαίνεται τα δεδομένα θα αλλάξουν και μάλιστα πολύ σύντομα.

Advertisement
Advertisement

 

Η δεύτερη αντιπροσωπεία

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto, μέχρι το καλοκαίρι η αμερικάνικη φίρμα θα έχει δημιουργήσει ένα δικό της χώρο σε πολυκατάστημα, κάτι αντίστοιχο που είχαμε δει και στην Αθήνα με το Golden Hall. Εκεί θα τοποθετηθούν μοντέλα της μάρκας ενώ θα μπορεί ο καθένας να παίρνει πληροφορίες και φυσικά να κλείνει και test drive.

Advertisement

Ωστόσο, θα υπάρξει και συνέχεια καθώς μέχρι τέλος του έτους ή το αργότερο αρχές του 2024 θα δημιουργηθεί και αντιπροσωπεία της Tesla στην Θεσσαλονίκη, η οποία θα είναι η δεύτερη στην Ελλάδα.

 

Advertisement

ΑΚΟΜΑ:
Kολοτούμπα Μάσκ: Ξεκινάμε διαφημίσεις για Tesla

Πόσο έχουν τα Tesla στην Τουρκία και πόσο στην Ελλάδα;
Η μαμά του Ίλον Μασκ «τσεκάρει» την Tesla στο Μαρούσι