Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τέλη Ιουνίου έρχεται το plug-in υβριδικό Jeep Wrangler 4xe

Ελλάδα 17:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τέλη Ιουνίου έρχεται το plug-in υβριδικό Jeep Wrangler 4xe

ΝΕΑ

Τέλη Ιουνίου έρχεται το plug-in υβριδικό Jeep Wrangler 4xe

ΝΕΑ

Η νέα έκδοση εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης και δύο ηλεκτροκινητήρες ενώ δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας. Τέλος του μήνα θα ανακοινωθεί ο τιμοκατάλογος από την εισαγωγική εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα της Jeep και συγκεκριμένα του θρυλικού Wrangler εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο με μία νέα έκδοση που ακούει στο όνομα 4xe. Πρόκειται για το γνωστό τετρακίνητο… τέρας με τις απεριόριστες δυνατότητες εκτός δρόμου το οποίο πλέον γίνεται αποδοτικότερο ενώ συνδυάζει κινητήρα εσωτερικής καύσης και δύο ηλεκτροκινητήρες.

Το υβριδικό σύστημα του αμερικάνικου μοντέλου εξασφαλίζει αμιγώς ηλεκτρική κίνηση έως και 50 χιλιόμετρα. Σε συνδυασμό με τον βενζινοκινητήρα που έχει χωρητικότητα 2.0 λίτρα η ισχύς φτάνει τους 380 ίππους και τα 637Nm ροπής, όπου στην πράξη εκτός από ικανότητες έχει και επιδόσεις με χαρακτηριστικό το 0-100 που έρχεται σε μόλις 6,4 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

Εκτός δρόμου… θηρίο

Το νέο Jeep Wrangler 4xe το οποίο μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά εντός πόλης διαθέτει και την πιστοποίηση “Trail Rated”, χάρη στο προηγμένο κατ’ επιλογή σύστημα τετρακίνησης, τους άξονες Dana, το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και την ηλεκτρική αποσύνδεση της εμπρός αντιστρεπτικής ράβδου, η οποία προσφέρει ελευθερία άρθρωσης των τροχών.

Την ίδια στιγμή, η άμεση παροχή ροπής από τους δύο ηλεκτροκινητήρες και τον turbo βενζινοκινητήρα που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, κάνουν ακόμα πιο ικανό και σε όλες τις συνθήκες το αμερικάνικο όχημα.

Advertisement

Jeep Vangler: Ευτυχώς που είναι ψέμματα

Advertisement

Τέλη Ιουνίου και χωρίς τέλη κυκλοφορίας!

Στο νέο Wrangler 4xe το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsauto θα βρίσκεται στη χώρα μας στα τέλη Ιουνίου η μέση κατανάλωση καυσίμου και σύμφωνα με το ίδιο το εργοστάσιο κυμαίνεται στα 3,5 λίτρα ανά 100 χλμ.

Advertisement

Επιπλέον ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο αφορά στις χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2, το οποίο μεταφράζεται και σε μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Οι τιμές του δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί στην Ελλάδα, κάτι που αναμένουμε να μάθουμε μέχρι τέλος του μήνα.

Το Jeep Rubicon 392 είναι το ακριβότερο Wrangler που έχει παραχθεί

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απόβαση στην Ευρώπη για το Jeep Wrangler 4xe
Αυτό θα είναι το ηλεκτρικό Jeep Wrangler
H Jeep και η Mahindra στα δικαστήρια