Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Jeep Rubicon 392 είναι το ακριβότερο Wrangler που έχει παραχθεί

Ελλάδα 5:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Jeep Rubicon 392 είναι το ακριβότερο Wrangler που έχει παραχθεί

ΝΕΑ

Το Jeep Rubicon 392 είναι το ακριβότερο Wrangler που έχει παραχθεί

ΝΕΑ

Το σκληρότραχηλο off-road μοντέλο θα είναι το ισχυρότερο Wrangler που έχει γνωρίσει ο πλανήτης, κάτι που αποτυπώνεται ανάγλυφα και στην τιμή του.

Advertisement
Advertisement

Πριν λίγες εβδομάδες η Jeep αποκάλυψε το Jeep Wrangler Rubicon 392, το οποίο συνιστά το ισχυρότερο Wrangler που έχει παραχθεί.

Το μοντέλο «φορά» έναν Hemi V8 κινητήρα των 6,4 λίτρων, ο οποίος παράγει 470 ps, και επιτρέπει στο σκληροτράχηλο μοντέλο να επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 4,5 sec, την ίδια ώρα που τα 400 μέτρα “καλύπτονται” σε 13 sec.

Όπως αναφέρθηκε ήδη, η ισχύς του μοντέλου το καθιστούν σε ισχυρότερο Wrangler στα χρονικά, ακόμα και αν συγκριθεί με το διόλου ευκαταφρόνητο plug-in υβριδικό 4xe των 380 ίππων.

Advertisement
Advertisement

Το Jeep Wrangler Rubicon 392 δεν καταλαμβάνει το πρώτο σκαλί του βάθρου αποκλειστικά λόγω επιδόσεων. Αυτό διότι… γράφει ιστορία και όσον αφορά την τιμή του, η οποία θα το καθιστά στο ακριβότερο όχημα που φέρει το λογότυπο “Wrangler”.

Μολονότι, η Jeep δεν έχει προβεί στη γνωστοποίηση της  τιμής του, τα “σκαθάρια” του JL Wrangler Formus… καυχιούνται πως γνωρίζουν το ακριβές κόστος απόκτησης του μοντέλου. Διευκρινίζεται πως η πλατφόρμα υποβολής αίτησης αγοράς για το μοντέλο είναι ανοιχτή, χωρίς, ωστόσο, να φαίνεται η τιμή.

Advertisement

Αναλυτικότερα, ένας χρήσης στου φόρουμ ο οποίος κατέθεσε την παραγγελία του, παρατήρησε έναν αριθμό πλαισίου (VIN) και μια τιμή, η οποία μέχρι πρότινος δεν εμφανιζόταν. Το σύστημα καταγράφει το όχημα ως “Wrangler 4 Door Unlimited Sport”, αλλά ο χρήστης αναφέρει πως ο τίτλος “27X” αφορά τον αριθμό πακέτου του Rubicon 392.

Εφόσον, λοιπόν, ο χρήστης επιβεβαιωθεί, τότε το μοντέλο θα φέρει τιμή εκκίνησης 77.055 δολάρια, ήτοι 62.697 ευρώ.

Advertisement

Σημειώνεται πως στην αμερικανική αγορά, το Wrangler Unlimited Rubicon με τον V6 Pentastar των 3,6 λίτρων κοστίζει 42.195 δολάρια, είναι δηλαδή κατά 34.860 δολάρια φθηνότερο από τη βασική έκδοση του Rubicon 392!

Περισσότερες πληροφορίες για το Jeep Wrangler Rubicon 392

Advertisement

Το Jeep Wrangler Rubicon 392, το οποίο θα διατίθεται αποκλειστικά σε τετράθυρη έκδοση αμαξώματος, θα ενσωματώνει μια πληθώρα προηγμένων τεχνολογιών που θα το καθιστούν… αδάμαστο σε κάθε είδους έδαφος.

Ανάμεσα σε αυτές το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης (το Select-Track 4WD) με τέσσερις επιλέξιμες λειτουργίες οι οποίες είναι οι: 4WD Auto, 4WD High, Neutral και 4WD Low.

Παράλληλα, «ατού» του μοντέλου συνιστά η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποσύνδεσης για την εμπρός αντιστρεπτική ράβδο, το σύστημα Hydro Guide που κατευθύνει το νερό μακριά από το μοτέρ, το σύστημα εξάτμισης (active exhaust system) και το Torque Reverse, μια παραλλαγή του launch control και επιτρέπει ακαριαίες εκκινήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Στην παραγωγή ο Jeep Wrangler 4xe plug-in hybrid

Jeep Wrangler Rubicon 392: Το ισχυρότερο στην ιστορία του μοντέλου (VIDEO)

“Ψήνεται” επιστροφή του Scout;