Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η σπορ Toyota GR Corolla έρχεται! (+video)

Ελλάδα 7:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η σπορ Toyota GR Corolla έρχεται! (+video)

ΝΕΑ

Η σπορ Toyota GR Corolla έρχεται! (+video)

ΝΕΑ

Δεν είναι νέο ότι η GR Corolla όπου να ‘ναι παρουσιάζεται και η Toyota έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια της.

Advertisement
Advertisement

Μια νέα ανάρτηση στο Instagram από την Toyota, έχει ένα μήνυμα που μπορεί να παρατηρήσει κανείς αν είναι συγκεντρωμένος στην εικόνα του video.

Η Toyota έχει ήδη δώσει κάμποσες πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο που όλοι οι οπαδοί των hot hatches περιμένουν αλλά τώρα, με το νέο video μπορεί να προστεθεί στη λίστα με τα στοιχεία του αυτοκινήτου και η ύπαρξη χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων.

Advertisement
Advertisement

Το γρήγορο μοντάζ στο video που «ανέβασε» η Toyota USA στον λογαριασμό της στο Instagram, δεν επιτρέπει να είναι κανείς σίγουρος για αυτό που βλέπει. Οι εικόνες αλλάζουν πολύ γρήγορα, ενώ κάποια στιγμή εκτός από τα GR86 που πρωταγωνιστούν κάνει την εμφάνισή του και ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο. Που ανήκει στην καινούργια GR Corolla που θα έχει, από όσα μπορούμε να καταλάβουμε, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Οι μέχρι στιγμής ενδείξεις, αφήνουν να εννοηθεί πως η GR Corolla θα έχει τον ίδιο turbo τρικύλινδρο κινητήρα των 1,6 λίτρων που έχουμε δει στο GR Yaris, με την ίδια τετρακίνηση και απόδοση κοντά στους 270 ίππους. Τώρα μένει να δούμε αν η Toyota προχωρήσει σε άλλες αποκαλύψεις που ενδεχομένως να έχουν να κάνουν και με την ακριβή ημερομηνία των επίσημων αποκαλυπτηρίων του αυτοκινήτου.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toyota USA (@toyotausa)

Advertisement

Το βέβαιο είναι πως η Toyota GR Corolla θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη σε μια κατηγορία που παρά τον καλπασμό των ηλεκτρικών αντιστέκεται και έχει πολλούς και ικανούς εκπροσώπους. Από τα VW Golf GTI και Hyundai i30 N μέχρι το αναμενόμενο νέο Honda Civic Type R.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Compact Cruiser: Αυτό είναι το μελλοντικό ηλεκτρικό SUV της Toyota
Και πάλι πρωταγωνίστρια η πανίσχυρη Toyota GR Corolla
Toyota GR Yaris: Driftάροντας στα χιόνια (video)

Advertisement