Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και πάλι πρωταγωνίστρια η πανίσχυρη Toyota GR Corolla

Ελλάδα 2:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και πάλι πρωταγωνίστρια η πανίσχυρη Toyota GR Corolla

ΝΕΑ

Και πάλι πρωταγωνίστρια η πανίσχυρη Toyota GR Corolla

ΝΕΑ

Η Toyota δεν αφήνει… σε ησυχία τους φίλους τη σπορ οδήγησης, βομβαρδίζοντάς τους με στοιχεία σχετικά με την επερχόμενη, «καυτή» GR Corolla.

Advertisement
Advertisement

Συνεχίζεται το… παιχνίδι γρίφων της Toyota με πρωταγωνίστρια την επερχόμενη «καυτή» GR Corolla.

Οι άνθρωποι της εταιρείας δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημο, αλλά φαίνεται πως αρέσκονται στην τμηματική δημοσίευση teaser φωτογραφιών, προϊδεάζοντάς μας για τη μεγάλη άφιξη.

Αυτή τη φορά, το μοντέλο έρχεται στη δημοσιότητα… δια χειρός της Toyota USA, η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία που απεικονίζει ένα λιμάνι, με στοιβαγμένα εμπορευματοκιβώτια.

Advertisement
Advertisement

Σε πρωταγωνιστική θέση βρίσκεται μια σπορτίφ έκδοση του δημοφιλούς μικρομεσαίου hatchback, με ιδιαίτερα «επιθετική» εμφάνιση, χάρη στην παρουσία μιας μεγάλης αεροτομής και ψευδοαπολήξεων της εξάτμισης. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Toyota USA (@toyotausa)

Advertisement

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής, όμως, δεν είναι το μπλε μοντέλο, αλλά ένα αυτοκίνητο με καμουφλάζ που περιμένει καρτερικά στο βάθος. Βρίσκεται στις σκιές και μοιάζει να περιμένει το μεγάλο σύνθημα για να εισέλθει στο προσκήνιο, όπως αναφέρει και η λεζάντα της σχετικής φωτογραφίας.

Advertisement

Πώς ξέρουμε ότι είναι η GR Corolla; Αρκεί η ιδιαίτερα δυναμικό μπροστινό μέρος με μια ευμεγέθη μπροστινή μάσκα και ένας αεροδυναμικής σχεδίασης προφυλακτήρα.

Ως αποδεικτικά στοιχεία, επίσης, λειτούργησαν σε πρόσφατη φωτογραφία και κάποιοι… κωδικοί που ήταν διασκορπισμένοι στην καμπίνα ενός μοντέλου της εταιρείας.

Advertisement

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το μοντέλο θα ενσωματώνει το μοτέρ του GR Yaris, ήτοι έναν turbo τρικύλινδρο 1.600αρη, με με την ισχύ του, όμως, να είναι αυξημένη, σπάζοντας το φράγμα των 300 ίππων. Η δύναμη θα φτάνει και στους τέσσερις τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων, το οποίο θα συνδράμει στην απογείωση της οδηγικης απόλαυσης.

Περισσότερες πληροφορίες για την κορυφαία Corolla θα γνωστοποιηθούν σύντομα, κατά την αποκάλυψή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Toyota RAV4 Plug-In Hybrid
Ειδική «Γιαπωνέζικη» έκδοση για τα 50 εκ. Toyota Corolla
Αναβάθμιση για την Toyota Corolla (+τιμές)