Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τα επετειακά sneakers της θρυλικής Porsche 911

Ελλάδα 15:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα επετειακά sneakers της θρυλικής Porsche 911

Men + Speed

Τα επετειακά sneakers της θρυλικής Porsche 911

Men + Speed

Η γερμανική φίρμα συνεχίζει τους εορτασμούς για την 60ή επέτειο της 911 και συνεργάστηκε με την Puma, για μια ακόμα έκπληξη.

Advertisement
Advertisement

Προς τιμήν της 60ης επετείου της 911, η Porsche ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος ότι θα δημιουργήσει μια πολύ ειδική έκδοση του πιο γνωστού σπορ αυτοκινήτου της.

Εμπνευσμένο από το εμβληματικό μοντέλο του 1972, η 2024 911 S/T είναι το ελαφρύτερο αυτοκίνητο του εταιρικού στόλου που πωλείται σήμερα, διαθέτει τον κινητήρα της 911 GT3 RS και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Και τώρα, θα υπάρχουν και… παπούτσια που να ταιριάζουν.

Η Porsche ανακοίνωσε ότι η Puma θα δημιουργήσει δύο περιορισμένης έκδοσης ζευγάρια παπουτσιών, εμπνευσμένα τόσο από την 911 S/T όσο και από την αρχική έκδοση του 1972. Κατασκευασμένο σε δύο στυλ, το καθένα αντιπροσωπεύει το αυτοκίνητο που τιμά και, δυστυχώς, θα διατεθούν σε δυσανάλογες παρτίδες, επομένως δεν θα μπορούν όλοι να τα αποκτήσουν και τα δύο.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο παπούτσι είναι φινιρισμένο σε ανοιχτό μπλε χρώμα και είναι εμπνευσμένο από το αρχικό μοντέλο. Το πιο λεπτό προφίλ του προορίζεται να αντικατοπτρίζει το μικρότερο ανάστημα της 911 S(T) και κάθε ζευγάρι θα φέρει τον αριθμό 56 στη φτέρνα, ως ένα νεύμα στην σχεδίαση του αυτοκινήτου που εστιάζεται στην πίστα.

Advertisement

Το πιο μοντέρνο παπούτσι θα φέρει επίσης τον αριθμό 63, σε σχέση με το πρώτο έτος μοντέλου της αρχικής 911, καθώς και γράμματα Porsche στη φτέρνα. Θα έχει επίσης κόκκινες πινελιές, εκτός από μία κόκκινη δαντέλα και μία μαύρη, χαρακτηριστικό που μοιράζονται και τα δύο ζευγάρια.

Η τιμή των επετειακών και συλλεκτικών sneakers, δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, κάτι που αναμένεται να συμβεί στις 6 Σεπτεμβρίου, όταν η Porsche θα ξεκινήσει τη διαδικτυακή πώλησή τους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η πολυτελέστερη Bentley Bentayga EWB Mulliner
MG Motor: Ετοιμάζει νέο supermini για την Ευρώπη!
Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η Mercedes-AMG C 63 S E Performance;