Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η πολυτελέστερη Bentley Bentayga EWB Mulliner

Ελλάδα 20:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πολυτελέστερη Bentley Bentayga EWB Mulliner

ΝΕΑ

Η πολυτελέστερη Bentley Bentayga EWB Mulliner

ΝΕΑ

Το τμήμα Mulliner της Bentley δημιούργησε μια ειδική εξοπλιστική έκδοση της Bentayga EWB για όσους θέλουν να κάνουν το υπερπολυτελές SUV τους ακόμα πιο ξεχωριστό.

Advertisement
Advertisement

Η Bentayga EWB (σημ.: τα αρχικά της έκφρασης «Extended WheelBase») είναι η επιμηκυσμένη εκδοχή του SUV μοντέλου της Bentley και κατά κάποιον τρόπο μπορεί να θεωρείται η ναυαρχίδα της.

Οι άνθρωποι του τμήματος Mulliner της βρετανικής εταιρείας, οι οποίοι δημιουργούν εξατομικευμένες εκδόσεις των μοντέλων της, αυτή τη φορά φρόντισαν να παρουσιάσουν μια πιο ιδιαίτερη εξοπλιστική εκδοχή για την Bentayga EWB.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την εταιρεία, τα βασικά στοιχεία που προσθέτουν στο αυτοκίνητο είναι η χαρακτηριστική μάσκα στο αμάξωμα, η διχρωμία σε αυτό και στο κάλυμμα των εξωτερικών καθρεφτών και οι νέας σχεδίασης ζάντες διάστασης 22 ιντσών οι οποίες έχουν στο κέντρο τους το σύμβολο της Bentley και μηχανισμό ο οποίος φροντίζει να εμφανίζεται πάντα κάθετα.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, εξωτερικά, υπάρχει χρώμιο σε μεγαλύτερη έκταση απ’ ό,τι στις υπόλοιπες εξοπλιστικές εκδοχές της Bentayga.

Φυσικά, το ενδιαφέρον εστιάζεται στο εσωτερικό της Bentayga EWB Mulliner. Αυτό διαμορφώνεται κατά βάση σε διάταξη με δύο αυτόνομα πίσω καθίσματα τα οποία παραπέμπουν σε αντίστοιχα της πρώτης θέσης στα επιβατικά αεροπλάνα.

Advertisement

Η εταιρεία ανακοινώνει ότι αυτά διαθέτουν 22 διαφορετικές ρυθμίσεις, διαθέτουν μηχανισμό για μασάζ σε πλάτη και πόδια με συνολικά 177 διαφορετικούς συνδυασμούς πίεσης, είναι κλιματιζόμενα και μπορούν να ανακλίνονται προς τα πίσω έως και 40 μοίρες. Επίσης, υπάρχει πτυσσόμενο υποπόδιο με δερμάτινη επένδυση.

Advertisement

Η Bentayga EWB Mulliner διατίθεται στο εσωτερικό της σε οκτώ διαφορετικούς βασικούς συνδυασμούς χρωμάτων. Ωστόσο, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει κάποιος να υπάρχουν τρία διαφορετικά χρώματα στο εσωτερικό, (καθίσματα, ταμπλό, τιμόνι). Σε αυτή την περίπτωση, διατίθενται σχεδόν 4.000 διαφορετικοί συνδυασμοί.

Η Bentayga EWB έχει μήκος 5.322 χλστμ. και μεταξόνιο 3.175 χλστμ. Σε σύγκριση με την κανονική έκδοση του μοντέλου, το αμάξωμά της είναι κατά 197 χλστμ. μακρύτερο και το μεταξόνιό της αυξημένο κατά 180 χλστμ., αντίστοιχα.

Advertisement

Διατίθεται με τον τετράλιτρο V8 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα ο οποίος αποδίδει 549 ίππους/6.000 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 770 Nm. Βάσει όσων ανακοινώνει η Bentley, η Bentayga EWB έχει τελική ταχύτητα 290 χλμ./ώρα και επιταχύνεται από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,6 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσες επιλογές εξατομίκευσης θα έχει η XL Bentley Bentayga;
Η Little Car αναβιώνει την θρυλική Blower Bentley
Θα αγόραζες αγροτικό από την Bentley;