Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jeep: Επετειακή έκδοση για τα 20 χρόνια του Wrangler Rubicon

Ελλάδα 9:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Jeep: Επετειακή έκδοση για τα 20 χρόνια του Wrangler Rubicon

ΝΕΑ

Jeep: Επετειακή έκδοση για τα 20 χρόνια του Wrangler Rubicon

ΝΕΑ

Συμπληρώθηκε μία εικοσαετία από τότε που η Jeep εισήγαγε στην αγορά την εξοπλιστική εκδοχή «Rubicon» του Wrangler και η αμερικανική εταιρεία γιορτάζει την επέτειο με μια ειδική έκδοση που ονομάζεται «Rubicon 20th Anniversary Edition».

Advertisement
Advertisement

Το Wrangler δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το εμβληματικό 4×4 μοντέλο τής Jeep εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα πιο «σκληροπυρηνικά» οχήματα αυτής της κατηγορίας και η εικόνα του ενισχύεται και από τον εξοπλισμό του.

Εξοπλισμός ο οποίος στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορά τόσο σε στοιχεία πολυτέλειας και εμφάνισης όσο κυρίως στην αύξηση της ικανότητας κίνησής του εκτός δρόμου. Στην επετειακή έκδοση «Rubicon 20th Anniversary Edition» συμβαίνει αυτό, προφανώς.

Advertisement
Advertisement

Η εν λόγω ειδική έκδοση είναι διαθέσιμη τόσο για το Wrangler 4xe, την Plug-in Hybrid εκδοχή του, όσο και για το Wrangler 392, δηλαδή γι’ αυτή με τον Hemi κινητήρα των 393 κυβικών ιντσών, δηλαδή τον V8 των 6,4 λίτρων.

Όπως ανακοινώθηκε από την Jeep, το Wrangler Rubicon «20th Anniversary Edition», μεταξύ άλλων, διαθέτει ανάρτηση αυξημένη σε ύψος, μεγαλύτερους τροχούς 37 ιντσών, «εργάτη», προφυλακτήρες, προστατευτικές ποδιές και κρεμαγέρα τής «American Expedition Vehicles», φώτα χρήσιμα στην εκτός δρόμου κίνηση και πλαίσιο για την τοποθέτηση ρεζέρβας. Επίσης, το Wrangler 4xe αποκτά πιο «κοντή» τελική σχέση μετάδοσης (4,56:1).

Advertisement

Αισθητικά, το Wrangler Rubicon «20th Anniversary Edition» διακρίνεται, επίσης, από τα ανάλογα αυτοκόλλητα στο αμάξωμά του, από τις μπάρες που προσαρμόζονται σε αυτό, όπως και από την κάμερα που υπάρχει στο εμπρός μέρος του και βοηθά τον οδηγό να βλέπει εμπρός από το όχημα κατά την διέλευση του οχήματος σε έντονο ανάγλυφο.

Advertisement

Τέλος, στον εξοπλισμό της επετειακής έκδοσης περιλαμβάνεται και εργαλειοθήκη με συνολικά 83 κομμάτια εργαλείων που καλό είναι να υπάρχουν σε ένα εκτός δρόμου όχημα για την περίπτωση που χρειαστούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Jeep Rubicon 392 είναι το ακριβότερο Wrangler που έχει παραχθεί
Οι τιμές του Jeep Avenger στην Ελλάδα
Θες κάμπριο το τζιπ σου; Άστο σε αυτόν τον τύπο! (+video)

Advertisement