Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι τιμές του Jeep Avenger στην Ελλάδα

Ελλάδα 22:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι τιμές του Jeep Avenger στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Οι τιμές του Jeep Avenger στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Jeep ανακοίνωσε τις τιμές του Avenger, το νέου αμιγώς ηλεκτροκίνητου SUV μοντέλου της, στη χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Το Avenger, δημιούργησε μεγάλη εντύπωση, ίσως απρόσμενη ακόμα και για τους ίδιους τους ανθρώπους της Jeep. Το ενδιαφέρον του κοινού είναι μεγάλο, όπως και αυτό των δημοσιογράφων του αυτοκινητικού Τύπου.

Μάλιστα, το καινούργιο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο ανακηρύχθηκε πρόσφατα «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» από τα μέλη του θεσμού «Car of The Year», κάτι που δείχνει ότι η δημιουργία του ήταν πολύ σημαντική για την αμερικανική εταιρεία, όπως και ότι και το ίδιο το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό.

Advertisement
Advertisement

Η άφιξή του και στη χώρα μας επισημοποιήθηκε από την ανακοίνωση των τιμών πώλησης του από την ελληνική αντιπροσωπία. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το ηλεκτροκίνητο Αvenger θα διατίθεται σε τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις.

Αναλυτικά οι τιμές
Η τιμή πώλησης της βασικής έκδοσης («Avenger») ξεκινά από τα 27.500 ευρώ με το όφελος της κρατικής επιχορήγησης συν 1.000 ευρώ επιπλέον έκπτωση για απόσυρση παλαιού αυτοκινήτου. Η προτεινόμενη τιμή καταλόγου χωρίς αυτά είναι 36.500 ευρώ.

Η επόμενη εξοπλιστική έκδοση («Longitude») ξεκινά από τα 29.000 ευρώ με το όφελος της κρατικής επιχορήγησης συν 1.000 ευρώ επιπλέον έκπτωση για απόσυρση παλαιού αυτοκινήτου. Η προτεινόμενη τιμή καταλόγου χωρίς αυτά είναι 38.000 ευρώ.

Advertisement

Ακολουθεί η εξοπλιστική έκδοση «Altitude» η οποία κοστίζει από 31.000 ευρώ με το όφελος της κρατικής επιχορήγησης συν 1.000 ευρώ επιπλέον έκπτωση για απόσυρση παλαιού αυτοκινήτου. Η προτεινόμενη τιμή καταλόγου χωρίς αυτά είναι 40.000 ευρώ.

Advertisement

Τέλος, η κορυφαία εξοπλιστική έκδοση του Avenger (η «Summit») ξεκινά από τα 34.000 ευρώ με το όφελος της κρατικής επιχορήγησης συν 1.000 ευρώ επιπλέον έκπτωση για απόσυρση παλαιού αυτοκινήτου. Η προτεινόμενη τιμή καταλόγου χωρίς αυτά είναι 43.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι το Avenger έχει ηλεκτροκινητήρα μέγιστης ισχύος 156 ίππων και μέγιστης ροπής 260 Nm. Σύμφωνα με την Jeep, οι μπαταρίες του έχουν ενεργειακή χωρητικότητα 54 kWh και δίνουν μέγιστη θεωρητική αυτονομία 400 χλμ. ή 550 χλμ. σε αστικό περιβάλλον. Το αυτοκίνητο επιταχύνεται από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 9,0 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητά του περιορίζεται στα 150 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Jeep Avenger είναι το Αυτοκίνητο του 2023 για την Ευρώπη
To Jeep Avenger σε εκτός δρόμου διαδρομές
Τρελή ζήτηση για το ηλεκτρικό Jeep Avenger

Advertisement