Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mopar και Genuine Parts αποτελούν μονόδρομο για ένα «υγιές» Jeep!

Ελλάδα 17:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mopar και Genuine Parts αποτελούν μονόδρομο για ένα «υγιές» Jeep!

ΝΕΑ

Mopar και Genuine Parts αποτελούν μονόδρομο για ένα «υγιές» Jeep!

ΝΕΑ

Η μακροζωία και η καλή λειτουργία του αυτοκινήτου μας μόνο τυχαία δεν είναι. Πίσω από κάθε καλοσυντηρημένο αυτοκίνητο βρίσκεται μία νοοτροπία αγάπης και φροντίδας του ιδιοκτήτη του.

Advertisement
Advertisement

Στην περίπτωση της Jeep, η αγάπη και η φροντίδα έχουν συνώνυμα, και δεν είναι άλλα από τη Mopar και τα Genuine Parts.

Η μεν Mopar είναι ο επίσημος Service Partner της Jeep και γνωρίζει όσο κανείς άλλος τα μοντέλα της γνωστής φίρμας και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει κάθε συνεργείο να τα φροντίζει ώστε να παραμείνουν για πάντα ασφαλή και σκληροτράχηλα. Genuine Parts είναι φυσικά τα γνήσια ανταλλακτικά που προορίζονται για τo Jeep σας, συνεχίζοντας τα εργοστασιακά πρότυπα και με την καλύτερη δυνατή εγγύηση για την ορθή λειτουργία ενός απαιτητικού αυτοκινήτου.

Επιπλέον έχετε το κεφάλι σας ήσυχο με τη διετή εγγύηση που συνοδεύονται τα ανταλλακτικά της Mopar όπως και οι εργασίες στα επίσημα συνεργεία της.

Advertisement
Advertisement

Μέσα από την πλήρη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών Genuine Parts, μπορεί κανείς να διασφαλίσει αξιοπιστία, ασφάλεια και μέγιστη απόδοση για το Jeep του, χωρίς να προσθέτει επιπλέον άγχος και σκοτούρες για την επόμενη μέρα. Κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση που επιλέξουμε παραποιημένα ανταλλακτικά (μαϊμού), αμφίβολης προέλευσης και φυσικά χωρίς καμία σιγουριά για το πότε και πού θα μας απογοητεύσουν.

Advertisement

Σκεφτείτε να σας προδώσει ένα ανταλλακτικό που δε φέρει τη γνησιότητα της Genuine Parts ή δεν έχει επιληφθεί την αντικατάσταση του η Mopar, σε ένα αφιλόξενο βουνό, στο δρόμο για το χιονοδρομικό ή τραβώντας ένα σκάφος με το τρέιλερ, στιγμές που αποτελούν κατά κύριο λόγο τη φύση και την καθημερινότητα ενός Jeep. Δε χρειάζεται λοιπόν να ρισκάρουμε, αφήνουμε το Jeep μας στα χέρια των ειδικών της Mopar, επιλέγουμε πάντα Genuine Parts και δίνουμε στο αγαπημένο μας SUV τη φροντίδα που του αρμόζει και σε εμάς την ηρεμία που μας αξίζει.

Advertisement

Ταυτόχρονα, κρατάμε στο μέγιστο βαθμό τη μεταπολιτική αξία του αυτοκινήτου, καθώς αυτό διαθέτει τα κορυφαία εργοστασιακά πρότυπα, από το μικρότερο μέχρι το πιο σημαντικό ανταλλακτικό στο Jeep μας. Αφήνουμε πίσω λοιπόν τα τυχόν διλήμματα, συμβουλευόμαστε το υπερσύγχρονο δίκτυο της Mopar με το εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό και επιλέγουμε έξυπνα και με υπευθυνότητα τα ανταλλακτικά που θα δώσουν ζωή στο Jeep μας.

Άλλωστε, Mopar και Genuine Parts φέρουν τη σφραγίδα των κορυφαίων, χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα και την αξιοπιστία. Πάντα δίπλα σε κάθε Jeep, με το ολοκληρωμένο δίκτυο επίσημων συνεργείων στη χώρα μας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται το plug-in υβριδικό Jeep Grand Cherokee
Jeep Grand Cherokee L: 7θέσιο και… Grand!
80 χρόνια Jeep: Οι 12 κορυφαίες στιγμές της