Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θες κάμπριο το τζιπ σου; Άστο σε αυτόν τον τύπο! (+video)

Ελλάδα 9:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θες κάμπριο το τζιπ σου; Άστο σε αυτόν τον τύπο! (+video)

ΝΕΑ

Θες κάμπριο το τζιπ σου; Άστο σε αυτόν τον τύπο! (+video)

ΝΕΑ

Δεν υπάρχει γέφυρα στις ΗΠΑ που να μην αναφέρει το μέγιστο ύψος που πρέπει να έχει ένα όχημα για να περάσει από κάτω αλλά όπως φαίνεται, υπάρχουν πολλοί οδηγοί μεγάλων οχημάτων που δεν κοιτούν τις πινακίδες.

Advertisement
Advertisement

Σε μια ανάρτηση στο Facebook, η πυροσβεστική υπηρεσία του Ann Arbor ανέφερε ότι στςι 15 Δεκεμβρίου καταγράφτηκε αυτό το γεγονός.

Μάλιστα, το αυτοκίνητο που ακολουθούσε ήταν εφοδιασμένο με κάμερα στο παρμπρίζ του και έτσι, έχουμε και video από το ιδιαίτερο αυτό ατύχημα, από το οποίο δεν καταγράφτηκε κάποιος τραυματισμός. Μόνο υλικές ζημιές, μάλλον σοβαρές, στο αυτοκίνητο που μεταφερόταν και ξεκίνησε τη διαδρομή του ως SUV αλλά κατέληξε ως ένα υβρίδιο με ανοιχτή οροφή.

Advertisement
Advertisement

Η πυροσβεστική σημείωσε ότι το περιστατικό θα μπορούσε να είχε ήταν πολύ πιο σοβαρές συνέπειες αλλά ευτυχώς, όπως αποδείχτηκε το Jeep ήταν καλά δεμένο πάνω στην πλατφόρμα που το μετέφερε και έτσι το χτύπημα περιορίστηκε στην ακαριαία αφαίρεση της οροφής. Στο video φαίνεται πως ο οδηγός του αυτοκινήτου που ακολουθούσε (και του χρωστάμε τις οπτικές αποδείξεις) έκανε ένα μικρό ελιγμό για να αποφύγει τα μεγάλα κομμάτια της οροφής που έπεσαν στο δρόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα ζεύγος Mustang, «κάπνισε» το βουνό (+video)
Πάνω από 50 Ford Ranger Raptor ήρθαν στην Ελλάδα (+video)
Πώς θα βοηθήσει η Κίνα τις πωλήσεις της VW στην Ευρώπη;