Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Stellantis: “Περίοδος χάριτος” για κάθε εταιρεία

Ελλάδα 6:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Stellantis: “Περίοδος χάριτος” για κάθε εταιρεία

ΝΕΑ

Stellantis: “Περίοδος χάριτος” για κάθε εταιρεία

ΝΕΑ

Με τη Stellantis να αναλαμβάνει φέτος αρκετές μάρκες αυτοκινήτων, φήμες κυκλοφόρησαν σχετικά με το ποιες εταιρείες θα καταφέρουν να επιβιώσουν υπό την ομπρέλα της ή τελικά θα “τερματίσουν” τη συνεργασία τους.

Advertisement
Advertisement

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Carlos Tavares, μίλησε σχετικά με το τι σκοπεύει να κάνει ο όμιλος με τις εταιρείες που έχει αναλάβει. Πιο συγκεκριμένα, σε εκδήλωση ο Tavares ανέφερε πως η κάθε premium μάρκα θα έχει μια περίοδο 10 ετών για να αποδείξει την “αξία” της και -ουσιαστικά- δεν θα σπαταλάει άδικα τους οικονομικούς πόρους του ομίλου.

Δίνουμε σε κάθε εταιρεία μία ευκαιρία με χρονικό περιθώριο τα 10 χρόνια και μάλιστα η Stellantis θα χρηματοδοτεί όλα αυτά τα χρόνια την εκάστοτε εταιρεία” δήλωσε ο Tavares. Συνέχισε λέγοντας ότι “ο κάθε CEO πρέπει να είναι ξεκάθαρος με τις υποσχέσεις της μάρκας του απέναντι στους πελάτες, ενώ να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για τους στόχους που έχει θέσει. Κάθε εταιρεία έχει δικαίωμα να ακολουθήσει τη δική της στρατηγική, ώστε να γίνει πιο ελκυστική στα μάτια των ενδιαφερόμενων. Εάν πετύχει, υπέροχα!

Διαβάσατε για τις περικοπές μέχρι και στις… τουαλέτες από τη Stellantis

alfa-romeo-tonale

Η νέα Alfa Romeo Tonale

Advertisement
Advertisement

Ακόμα, μίλησε για την Alfa Romeo και την αξία που έχει η εταιρεία. Ωστόσο, αναγνώρισε το γεγονός ότι η ιταλική φίρμα πρέπει να αντιμετωπίσει κάποια ζητήματα όπως τον τρόπο που μιλάνε με υποψήφιους αγοραστές. Γενικότερα, υπάρχει μια “αποσύνδεση” με τα προϊόντα της εταιρεία, καθώς και από την αξιοσημείωτη ιστορία που έχει ως μάρκα. Για να γίνουν αυτά και άλλα περισσότερα, θα χρειαστεί λίγος χρόνος.

Τέλος, ο Tavares πρόσθεσε ότι η Alfa Romeo θα περάσει στη νέα εποχή, αυτή της ηλεκτροκίνησης, κάτι που θα κάνει με πολύ δυναμικό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα τέτοιο μοντέλο χρειάζεται η Alfa Romeo
Οι νέες Alfa Romeo Giulia GTA και GTAm πατάνε άσφαλτο
Μεγάλες αλλαγές στην Alfa Romeo για χάρη των ηλεκτρικών