Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

SEAT & CUPRA: 5 νέα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά

Ελλάδα 3:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SEAT & CUPRA: 5 νέα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά

ΝΕΑ

SEAT & CUPRA: 5 νέα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά

ΝΕΑ

Έχοντας ολοκληρώσει μια άκρως επιτυχημένη περσινή χρονιά, η SEAT και η CUPRA ετοιμάζονται για το λανσάρισμα 5 νέων ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων μέχρι και το 2021.

Advertisement
Advertisement

Ήδη, η ηλεκτρική έκδοση του SEAT Mii είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη, ωστόσο το 2020 και το 2021 αυτή θα πλαισιωθεί από 5 ακόμη νέα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντελα.

Το νέο Leon θα διαθέτει plug-in υβριδικές εκδόσεις υπό την επωνυμία SEAT και CUPRA, το SEAT Tarraco θα έχει επίσης έκδοση PHEV και το CUPRA Formentor, το πρώτο μοντέλο που έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί αποκλειστικά για τη μάρκα CUPRA, θα διαθέτει και plug-in υβριδική ηλεκτρική παραλλαγή.

Επιπλέον, το νέο CUPRA el-Born θα είναι το δεύτερο 100% ηλεκτρικό όχημα της εταιρείας μετά το ηλεκτρικό Mii.

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα SEAT θα διαθέτει επίσης και πιο αποδοτικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης τα επόμενα χρόνια για να αυξήσει τις επιλογές που προσφέρονται στους πελάτες. Σε αυτή την κατεύθυνση, το νέο Leon θα ξεκινήσει να παράγεται με βενζινοκινητήρες, diesel, plug-in υβριδικά, «ήπια» υβριδικά και με φυσικό αέριο κινητήρια σύνολα.

Μέσα στη χρονιά, η SEAT θα συνεχίσει επίσης τη δέσμευσή της για την αστική κινητικότητα και για πρώτη φορά στην σχεδόν 70χρονη ιστορία της θα λανσάρει ένα ηλεκτρικό e-Scooter και ένα νέο ηλεκτρικό kickscooter.

Advertisement

Το 2019, η SEAT πούλησε 11.000 μονάδες του πρώτου SEAT EXS KickScooter. Με αυτά τα νέα οχήματα και την επιθετική προϊοντική πολιτική σε εξέλιξη, η SEAT ετοιμάζεται να προσφέρει επίσης εναλλακτικές υπηρεσίες κινητικότητας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Οι 4 γενιές του SEAT Leon (+video)

Αποκάλυψη για το ανανεωμένο SEAT Ateca (+video)

Advertisement

Αποκάλυψη του ηλεκτρικού CUPRA el-Born (+video)