Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σας αρέσει έτσι η νέα Mercedes-Benz E-Class All-Terrain;

Ελλάδα 9:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σας αρέσει έτσι η νέα Mercedes-Benz E-Class All-Terrain;

ΝΕΑ

Σας αρέσει έτσι η νέα Mercedes-Benz E-Class All-Terrain;

ΝΕΑ

Η καινούργια γενιά της E-Class θα διατίθεται και σε έκδοση All-Terrain, όπως έχει ανακοινώσει η Mercedes-Benz.

Advertisement
Advertisement

H νέα E-Class παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 25 Απριλίου τρέχοντος έτους. Το καινούργιο πολυτελές μοντέλο τής Mercedes-Benz είναι ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει αυτή και ένα σημείο αναφοράς για την κατηγορία του.

Όπως είναι γνωστό, η εταιρεία έχει εξελίξει και την All-Terrain εκδοχή του η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε στη προηγούμενη γενιά της E-Class και πρόκειται να συνεχίσει να διατίθεται.

Η E-Class All-Terrain συνδυάζει τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο και την πρακτικότητα ενός station wagon οχήματος με την ικανότητα εκτός δρόμου κίνησης που προσφέρει τόσο στο σύστημα τετρακίνησης «4Matic» όσο και το συγκριτικά αυξημένο ύψος του αυτοκινήτου από το έδαφος.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes-Benz δεν έχει δώσει ακριβή στοιχεία για το πώς θα είναι το αμάξωμά της. Έτσι, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, προσπαθώντας να καταλάβουμε κάποιες λεπτομέρειες κάτω από τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα με τα οποία πραγματοποιούνται οι δοκιμές εξέλιξης.

Πάντως, τα στελέχη της ρωσικής ιστοσελίδας Kolesa έκαναν για ακόμα μια φορά τη δουλειά τους, δημιουργώντας ψηφιακά φωτογραφίες για το πως θα μοιάζει η νέα E-Class All-Terrain. Σε αυτές, βλέπουμε ότι έχουν διαμορφώσει τη μάσκα και τη γρίλια σε αυτή να είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις από την αντίστοιχη της τετράθυρης, όπως και της προηγούμενης.

Advertisement

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι μεγαλύτερες και αφορούν στην οροφή, στα φωτιστικά σώματα και στη διαμόρφωση του εκεί προφυλακτήρα, ο οποίος έχει διαμορφωμένο και αεροδυναμικό διαχύτη.

Τέλος, η νέα E-Class All-Terrain θα έχει τους κινητήρες με τους οποίους διατίθεται η καινούργια E-Class. Η επίσημη παρουσίασή της θα γίνει εντός της χρονιάς και οι πωλήσεις της αναμένεται να ξεκινήσουν είτε στα τέλη του έτους είτε στις αρχές τού 2024.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το ηλεκτρικό Mercedes Citan
Με Webex η νέα Mercedes-Benz E-Class
Δοκιμή: Mercedes EQS 580 4Matic