Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε ποια σημεία θα αλλάξει το Mercedes Vito;

Ελλάδα 17:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε ποια σημεία θα αλλάξει το Mercedes Vito;

ΝΕΑ

Σε ποια σημεία θα αλλάξει το Mercedes Vito;

ΝΕΑ

H Mercedes-Benz συνεχίζει να εκσυγχρονίζει και τη σειρά των επαγγελματικών/επιβατικών μοντέλων της και τη σειρά του έχει πλέον το Vito.

Advertisement
Advertisement

Μετά τα Citan και T-Class, η Mercedes-Benz επικεντρώνεται στην αναβάθμιση του Vito, του μεγαλύτερων διαστάσεων βαν της, συγκριτικά. Η παρούσα γενιά τού μοντέλου (φωτογραφίες) παρουσιάστηκε το 2014 και το 2020 επανασχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε η αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του, το eVito.

Πλέον, η γερμανική εταιρεία έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για την περαιτέρω επικαιροποίηση και την αλλαγή του και συγκεκριμένα για την εκ νέου επανασχεδίασή του. Ήδη έχουν εντοπιστεί να κάνουν δοκιμές εξέλιξης κάποια καμουφλαρισμένα πρωτότυπα στα οποία το αμάξωμά τους είναι καλυμμένο στο εμπρός και το πίσω μέρος του και συγκεκριμένα στη μάσκα και τα εκεί φώτα, όπως και στον πίσω προφυλακτήρα και (ομοίως) στα εκεί φωτιστικά σώματα.

Advertisement
Advertisement

Οι όποιες αλλαγές δεν θα είναι σε μεγάλη έκταση, εξωτερικά. Πέραν αυτών, υπάρχουν πληροφορίες ότι θα επανασχεδιαστεί και θα εκσυγχρονιστεί και το εσωτερικό τού Vito, κυρίως στο ταμπλό του και στο επίπεδο εξοπλισμού του.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για οποιαδήποτε αλλαγή στους κινητήρες με τους οποίους διατίθεται ήδη το Vito. Θυμίζουμε ότι το μοντέλο εφοδιάζεται με δύο πετρελαιοκινητήρες, έναν χωρητικότητας 1.749 κ. εκ., ο οποίος αποδίδει μέγιστη ισχύ 102 ίππους και 136 ίππους, αντίστοιχα και έναν χωρητικότητας 1.951 κ. εκ., ο οποίος αποδίδει 136 ίππους και 163 ίππους, αντίστοιχα.

Advertisement

Τέλος, το eVito, η αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του, αποδίδει 204 ίππους και έχει μπαταρίες πραγματικής ενεργειακής χωρητικότητας 90 kWh οι οποίες του δίνουν μέγιστη θεωρητική αυτονομία 421 χλμ.

Advertisement

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην τελική ευθεία η ανανεωμένη Mercedes GLB
Ποιο αυτοκίνητο οδηγεί ο Λευτέρης Πετρούνιας;
Γιατί κρύβουν τη μοιραία Mercedes S-Class της Νταϊάνα;