Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην τελική ευθεία η ανανεωμένη Mercedes GLB

Ελλάδα 9:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην τελική ευθεία η ανανεωμένη Mercedes GLB

ΝΕΑ

Στην τελική ευθεία η ανανεωμένη Mercedes GLB

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz GLB είναι έτοιμη για ένα ελαφρύ facelift προκειμένου να συνεχίσει δυναμικά την εμπορική της πορεία.

Advertisement
Advertisement

Με την ανανέωση του μοντέλου, η Mercedes-Benz περνάει σε μια νέα εποχή διάθεσης SUV προτάσεων σε κάθε κατηγορία όπου έχει «εκπροσώπηση».

Με μικρές αλλαγές στη σχεδίαση αλλά κρατώντας το βασικό μοτίβο, το αμάξωμα της GLB θα συνεχίσει να δείχνει το δρόμο για τα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας.

Στην ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου που περιμένουμε να δούμε στην αγορά μέσα στο 2023, περιμένουμε να δούμε κάποιες μικρές διαφορές που έχουν να κάνουν με τη διαμόρφωση των στοιχείων στα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, καθώς και μικρές επεμβάσεις στους αεραγωγούς του προφυλακτήρα εμπρός αλλά και τη διαμόρφωση του κάτω μέρους στον πίσω.

Advertisement
Advertisement

Όπως συνέβη και στα υπόλοιπα compact μοντέλα της εταιρείας, η ανανέωση θα είναι πιο «εξωστρεφής» στο εσωτερικό και ειδικότερα στο ταμπλό. Εκεί η GLB θα επωφεληθεί από μια σειρά αναβαθμίσεων, στο πλαίσιο των οποίων είναι και η τρέχουσα οριζόντια διάταξη με τις δύο οθόνες, στις οποίες τα γραφικά θα είναι αναβαθμισμένα, ενώ θα προσφέρονται και περισσότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Νέα εμφάνιση περιμένουμε να δούμε και στην κεντρική κονσόλα, από την οποία θα λείπει το touchpad του μοντέλου που είναι τώρα στην αγορά (φωτογραφίες).

Advertisement

Η διάταξη με τις τρεις σειρές καθισμάτων, θα διατηρηθεί, καθώς θα παραμείνει το σημαντικότερο σημείο διαφοροποίησης από την GLA. Η γκάμα των κινητήρων θα διατηρηθεί όπως τη μάθαμε μέχρι σήμερα, με ήπια υβριδικά βενζινοκίνητα, πετρελαιοκίνητα και plug-in υβριδικά συστήματα να εφοδιάζουν το μοντέλο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αλλαγές για τη Mercedes-Benz EQV
Στην Ελλάδα η νέα Mercedes-Benz GLC (+τιμές)
Tesla: Πισίνες και σαλόνια για όσους περιμένουν στους ταχυφορτιστές της