Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιατί κρύβουν τη μοιραία Mercedes S-Class της Νταϊάνα;

Ελλάδα 11:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί κρύβουν τη μοιραία Mercedes S-Class της Νταϊάνα;

ΝΕΑ

Γιατί κρύβουν τη μοιραία Mercedes S-Class της Νταϊάνα;

ΝΕΑ

H μαύρη S280 μέσα στην οποία σκοτώθηκε η Λαίδη Νταϊάνα έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης. Και ας υπάρχουν «συλλέκτες» που είναι έτοιμοι να δώσουν πολλά εκατομμύρια για να την αποκτήσουν.

Advertisement
Advertisement

Κλείνοντας 25 χρόνια από τον θάνατο της Νταϊάνα σε δυστύχημα στο Παρίσι το 1997, ολόκληρος ο πλανήτης θυμάται ένα από τα πιο χαρισματικά πρόσωπα του προηγούμενου αιώνα.

Μέσα σε αυτές τις δυόμισι δεκαετίες έχουν γραφεί δεκάδες σενάρια και θεωρίες συνωμοσίας για το τι ακριβώς έγινε εκείνο το βράδυ και ποιος βρισκόταν πίσω από το δυστύχημα στο τούνελ του Παρισιού.

Ένα από τα μεγάλα αινίγματα είναι το τι απέγινε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρίσκονταν η Νταϊάνα, ο φίλος της Ντόντι Φαγιέντ και ο οδηγός-σωματοφύλακάς της. Επρόκειτο για μια Mercedes S280 την οποία το ζευγάρι είχε νοικιάσει για εκείνο το βράδυ, έτσι ώστε να ξεφύγουν από τους παπαράτσι.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο ανήκε στην εταιρία Etoile Limousines και είχε υποστεί σοβαρές ζημιές, καθώς όπως υπολογίζεται χτύπησε στους τοίχους του τούνελ με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 190 χλμ/ώρα. Η συγκεκριμένη Mercedes όπως είναι προφανές πέρασε στα χέρια της αστυνομίας για τις έρευνές της. Όμως από εκείνο το βράδυ, το αυτοκίνητο αγνοείται και κανείς δεν γνωρίζει -ή δεν θέλει να αποκαλύψει- που βρίσκεται.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Jean-Francois Musa, όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για να μάθει που βρίσκεται το αυτοκίνητο το οποίο του ανήκει έτσι και αλλιώς.

Advertisement

Όμως, καμία υπηρεσία δεν του δίνει κάποια απάντηση, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο τις θεωρίες συνωμοσίας και το τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την τρακαρισμένη S280.

O ίδιος επιμένει να απασχολεί τις αρχές της χώρας του αναζητώντας τα ίχνη του αυτοκινήτου, λέγοντας ότι θέλει να το πάρει πίσω και να το εκθέσει ώστε να μπορεί να το βλέπει το κοινό.

Advertisement

Πιθανόν, οι σκοποί του να μην είναι τόσο “αγαθοί”. Δημοσιεύματα σε βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι σε περίπτωση που βρεθεί η μοιραία Mercedes S-Class της Νταϊάνα, υπάρχουν “συλλέκτες” ανά τον κόσμο που είναι διαθέσιμοι να δώσουν έως και πάνω από 11 εκατομμύρια ευρώ για να την αποκτήσουν.

Τα λεφτά προφανώς είναι πολλά και παρά το μακάβριο της όλης υπόθεσης, το σίγουρο είναι ότι η Νταϊάνα ακόμα και 25 χρόνια μετά τον θάνατό της εξακολουθεί να “πουλάει”. Ακόμα και με αυτόν τον εντελώς παράδοξο τρόπο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πού κρύβεται το Fiat Uno «φάντασμα» από το δυστύχημα της Νταϊάνα; (+video)
Ποιος θα αγοράσει το Ford Escort της Πριγκίπισσας Νταϊάνα;
Mercedes: Η μάσκα έχει τη δική της ιστορία!