Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο αυτοκίνητο οδηγεί ο Λευτέρης Πετρούνιας;

Ελλάδα 11:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιο αυτοκίνητο οδηγεί ο Λευτέρης Πετρούνιας;

ΝΕΑ

Ποιο αυτοκίνητο οδηγεί ο Λευτέρης Πετρούνιας;

ΝΕΑ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας  με 15.133 βαθμούς κατέκτησε στο Μόναχο το 6ο χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής και έγραψε ιστορία.

Advertisement
Advertisement

Ο Λευτέρης Πετρούνιας που αγωνίστηκε στον τελικό του Μονάχου βαθμολογήθηκε με 15.133 και ξεπέρασε τον Τούρκο Ασίρ που είχε 15.033. Έτσι, ο κορυφαίος Έλληνας γυμναστής κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους που είναι το 6ο του στη διοργάνωση και έτσι έγινε ο αθλητής με τα περισσότερα στην ιστορία του αθλήματος.

O Λευτέρης Πετρούνιας δεν έχει μόνο πάθος με την γυμναστική αλλά και με τα αυτοκίνητα. Άλλωστε, ο κορυφαίος Έλληνας γυμναστής είναι ο επίσημος πρεσβευτής της Mercedes-Benz Ελλάς, η οποία πρόσφατα άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Advertisement
Advertisement

Στις πολύωρες και επίπονες προπονήσεις, στις οικογενειακές εκδρομές ο Λευτέρης Πετρούνιας χρησιμοποιεί SUV της γερμανικής εταιρίας. Πέρυσι σας είχαμε αποκαλύψει πως είχε μία Mercedes-Benz GLC 250 d 4MATIC Coupe, ενώ από φέτος το καλοκαίρι ο Έλληνας πρωταθλητής έχει ποστάρει φωτογραφίες που φαίνεται να οδηγεί μία μεγαλύτερη Mercedes-Benz GLC.

Λογικά η αλλαγή από το coupe στο SUV ήταν… αναγκαία αφού ο Λευτέρης με την Βασιλική Μιλλούση έχουν αποκτήσει δύο κοριτσάκια, την Σοφία το 2019 και την Ελένη το 2020.

Από ότι μπορούμε να διακρίνουμε πρόκειται για την de έκδοση, την plug-in υβριδική με πετρελαιοκινητήρα. Το ίδιο αυτοκίνητο φαίνεται πως έχει για όλο το 2022 αφού ο Λευτέρης έχει αρκετές φωτογραφίες με αυτό και μέσα στα χιόνια.

Advertisement

Να υπενθυμίσουμε πως η GLC 300 de συνδυάζει έναν αποδοτικό δίλιτρο ντίζελ με έναν ηλεκτροκινητήρα και συνδυασμένη ισχύς στους 306 ίππους. Είναι τετρακίνητη με την επιτάχυνση για τα 0-100 χλμ./ώρα διαρκεί λίγο πάνω από τα 6 δευτερόλεπτα με την τελική να ξεπερνά τα 220 χλμ./ώρα. Πρόσφατα η GLC ανανεώθηκε και η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης ξεκινά από τις περίπου 70.000€.

Δείτε ΕΔΩ την δοκιμή της ανανεωμένης Mercedes GLC CoupeΕΔΩ όλες τις τιμές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Mercedes GLC

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο, καυτό SUV του Χρυσού Τεντόγλου
Στέφανος Τσιτσιπάς: Γιατί δεν έκανε δώρο ένα Tesla στον πατέρα του;
Δείτε τι οδηγεί ο Λευτέρης Πετρούνιας