Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα παραλάβουν οι πρώτοι πελάτες το νέο Nissan Qashqai;

Ελλάδα 9:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα παραλάβουν οι πρώτοι πελάτες το νέο Nissan Qashqai;

ΝΕΑ

Πότε θα παραλάβουν οι πρώτοι πελάτες το νέο Nissan Qashqai;

ΝΕΑ

Μέσα στον Αύγουστο θα έρθουν εκατοντάδες καινούργια Nissan Qashqai τα οποία προορίζονται για πελάτες και για test drive…

Advertisement
Advertisement

Η κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου κερδίζει συνεχώς έδαφος ενώ ολοένα και περισσότερα μοντέλα αλλά και εκδόσεις κάνουν την εμφάνισή τους. Καθόλου τυχαίο θα λέγαμε, καθώς η παραπάνω ζήτηση αποτυπώνεται σε ταξινομήσεις που αφορούν σε όλον τον κόσμο, κατ’ επέκταση και στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικά είναι και τα νούμερα των, καθώς από την αρχή του έτους το ποσοστό των πωλήσεων SUV οχημάτων αγγίζει το 45,40%, με την τάση να είναι συνεχώς αυξητική.

Λογικό είναι λοιπόν με τόσο δυναμική «κατηγορία», μοντέλα που έχουν γράψει ή και έχουν δημιουργήσει τάσεις, όπως είναι το Nissan Qashqai, να έχουν μεγάλη ζήτηση και το κοινό να θέλει να μάθει ολοένα και περισσότερα πράγματα γι’ αυτά. Ήδη και όπως διαβάσατε και έχετε δει πρώτοι στο Newsauto, πριν από δύο περίπου μήνες είχε έρθει ένα Qashqai 3ης γενιάς προπαραγωγής για λόγους επίδειξης και παρουσίασης.

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το service στο Nissan GT-R;

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγες ημέρες, τα πρώτα μαζεμένα Nissan Qashqai (σχεδόν 50) ήρθαν στην Ελλάδα με πλοίο και συγκεκριμένα από την Μεγάλη Βρετανία, όπου βρίσκεται ένα από τα εργοστάσια της ιαπωνικής φίρμας. Από εκεί, τα αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν στα logistics για προετοιμασία και ήδη βρίσκονται στις εκθέσεις της Nissan σε όλη την Ελλάδα.

Advertisement

Μεγάλη ζήτηση

Οι παραγγελίες ήδη έχουν προχωρήσει και όπως μαθαίνουμε βρίσκονται σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. Πότε όμως θα παραλάβουν τα οχήματά τους οι πρώτοι πελάτες που τα έχουν ήδη παραγγείλει; Κάνοντας το ρεπορτάζ, μάθαμε πως τα επόμενα Nissan Qashqai και μέρος αυτών που προορίζονται για πελάτες, αναμένονται στη χώρα μας το χρονικό διάστημα 15-20 Αυγούστου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έρθουν επιπλέον 200 μονάδες, οπότε οι πρώτες παραδόσεις θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες άρα προς τα τέλη Αυγούστου.

Advertisement

Οι τιμές του νέου Nissan Qashqai στην Ελλάδα!

Να σημειώσουμε πως σε αυτά τα οχήματα θα βρίσκονται και Nissan Qashqai που προορίζονται για test drive, οπότε και οι υποψήφιοι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να τα οδηγήσουν και να έχουν προσωπική άποψη και εικόνα για τις ικανότητες της 3ης γενιάς.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οικογενειακά SUV που δεν απαιτούν μια περιουσία
Porsche Cayenne Coupe: Το ταχύτερο SUV στην Πράσινη Κόλαση (+video)
Η BMW ετοιμάζει έκδοση M 610 ίππων για το ηλεκτρικό SUV iX