ΑΓΟΡΑ

Το νέο Qashqai στις εκθέσεις Nissan

Ελλάδα 3:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Qashqai στις εκθέσεις Nissan

ΑΓΟΡΑ

Το νέο Qashqai στις εκθέσεις Nissan

ΑΓΟΡΑ

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά η εμπορική διάθεση του καινούργιου Qashqai, καθώς οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να το δουν από κοντά, σε μια από τις εκθέσεις του επίσημου δικτύου εμπόρων της Nissan, σε όλη την Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Πάνω από τρία εκατομμύρια Qashqai έχουν πουληθεί από το 2007.

Στην Ελλάδα, το Nissan Qashqai καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο, έχοντας πωληθεί σχεδόν 40 χιλιάδες αυτοκίνητα του μοντέλου, από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς.

Στο νέο αυτό ξεκίνημα, η Nissan έχει διατηρήσει το dna από την ανάπτυξη των δύο προηγούμενων γενεών του Qashqai: Κομψός σχεδιασμός, αναβαθμισμένο αμάξωμα και αποτελεσματικά κινητήρια σύνολα, σε συνδυασμό με αυξημένη ποιότητα και οδηγική εμπειρία από μια υψηλότερη κατηγορία. Έτσι το νέο μοντέλο χάρη στη νέα πλατφόρμα Alliance CMF-C, θα ανεβάσει πολύ ψηλά  τον πήχη στην κατηγορία των crossovers, με τους αγοραστές να απολαμβάνουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Nissan Qashqai προσφέρει έναν συνδυασμό δυναμικών επιδόσεων και ποιότητας κύλισης, με κινητήρια σύνολα που προφέρουν την μικρότερη δυνατή κατανάλωση καυσίμου.

Υποστηρίζοντας τον στόχο της Nissan να επιτύχει 50% «εξηλεκτρισμένες» πωλήσεις στην Ευρώπη έως το 2024, το νέο Nissan Qashqai δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο με υβριδικό σύστημα κίνησης (κινητήρας βενζίνης 1.3 DiG-T και μπαταρία), αλλά και με το e-POWER. Το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan, που αντλεί τεχνολογίες από το ηλεκτρικό όχημα Nissan LEAF.

Advertisement

Με εκδόσεις τόσο 2WD όσο και 4WD, καθώς και με το χειροκίνητο 6τάχυτο ή το νέο  Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων, όπως και με την ηλεκτροκίνηση (e-Power), το Qashqai θα καλύψει κάθε απαίτηση του υποψήφιου αγοραστή, με την οδηγική απόλαυση να βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε κινητήριας έκδοσης του μοντέλου.

Με τις τιμές του νέου Qashqai να ξεκινούν από τις 24.490 ευρώ, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να μάθουν περισσότερα στο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/new-qashqai-2021.html , όπως και στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan, σε όλη την Ελλάδα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Nissan Qashqai: Οι τεχνολογίες του (video)
Νέο Nissan Qashqai: Έφτασε τις 10.000 παραγγελίες στην Ευρώπη
Nissan Qashqai: Τεχνολογία αλουμινίου χαμηλού βάρους