Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα πρώτα Nissan Qashqai ήρθαν στην Ελλάδα – Πότε θα είναι στις αντιπροσωπείες

Ελλάδα 10:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα πρώτα Nissan Qashqai ήρθαν στην Ελλάδα – Πότε θα είναι στις αντιπροσωπείες

ΝΕΑ

Τα πρώτα Nissan Qashqai ήρθαν στην Ελλάδα – Πότε θα είναι στις αντιπροσωπείες

ΝΕΑ

Το Newsauto υποδέχτηκε τα πρώτα μαζικά Nissan Qashqai 3ης γενιάς που ήρθαν στην Ελλάδα τα οποία ήδη βρίσκονται στα logistics για προετοιμασία. Από την επόμενη εβδομάδα το νέο μοντέλο θα υπάρχει σχεδόν σε όλες τις αντιπροσωπείες της χώρας.

Advertisement
Advertisement

Το Nissan Qashqai είναι ένα από τα κορυφαία SUV που πωλούνται στην Ελλάδα και ένα από αυτά που έχουν καταφέρει να δημιούργησαν το δικό τους μύθο γύρω από το όνομά τους. Περισσότερα από 38.000 Qashqai κυκλοφορούν μόνο στους ελληνικούς δρόμους από τότε που ξεκίνησε η διάθεσή του το 2007, γεγονός που το μετατρέπει σε απόλυτο best seller SUV για την ιαπωνική φίρμα στη χώρα μας.

Ήδη η 3η γενιά του μοντέλο κυκλοφορεί σε διάφορες χώρες του κόσμου και πλέον ήρθε η ώρα να το δούμε και στη χώρα μας. Μία πρώτη γεύση από το αυτοκίνητο πήραμε στα τέλη Μαΐου, οπότε και η ελληνική εισαγωγική εταιρεία Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης , έφερε ένα (!) και οι φίλοι της μάρκας είχαν την ευκαιρία να το δούνε από κοντά σε συγκεκριμένες αντιπροσωπείες.

Advertisement
Advertisement

Το Newsauto τα υποδέχτηκε στην Ελλάδα!

Πλέον, τα πρώτα μαζικά αυτοκίνητα «πάτησαν» Ελλάδα και το Newsauto ήταν εκεί για να τα υποδεχτεί. Να σημειώσουμε πως τα συγκεκριμένα οχήματα ήρθαν στο λιμάνι του Πειραιά φορτωμένα σε πλοίο από την Μεγάλη Βρετανία όπου κατασκευάζονται. Εκεί ξεφορτώθηκαν, τοποθετήθηκαν σε ντάνες και με νταλίκες μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις logistics της εισαγωγικής εταιρείας που βρίσκονται στον Ασπρόπυργο. Ο φακός του Newsauto τα απαθανάτισε την ώρα που κατέβαιναν από τη ράμπα του πλοίου (!) και όπως θα δείτε και στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Τα συγκεκριμένα οχήματα είναι χρώματος λευκό (πέρλα) και μπλε ενώ εφοδιάζονται με τον κινητήρα των 1.33 λίτρων ο οποίος αποδίδει 140 ίππους και συνδυάζεται με ήπια υβριδική τεχνολογία. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι μηχανικό 6 σχέσεων ενώ όλα τα αυτοκίνητα που προς το παρόν έχουν έρθει στην Ελλάδα είναι στην έκδοση Premium η οποία θα αντικαταστήσει την Acenta που ξέρουμε. Στη νέα γενιά ξεχωρίζει η σύγχρονη σχεδίαση, η προηγμένη τεχνολογία, ενώ αυτό που θα λατρέψουν οι πελάτες είναι οι χώροι που έχει η καμπίνα για επιβάτες, αποσκευές και… μικροαντικείμενα. Από πλευράς κίνησης αυτά που έχουν έρθει προς το παρόν στην Ελλάδα είναι 4×2, ωστόσο αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες να δούμε και τις τετρακίνητες εκδόσεις.

Advertisement

Σε λίγες ημέρες στις αντιπροσωπείες

Advertisement

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsauto, τα αυτοκίνητα θα ετοιμαστούν και την επόμενη εβδομάδα θα μεταφερθούν στις αντιπροσωπείες της Nissan σε όλη την Ελλάδα, όπου ο καθένας θα μπορεί να τα δει, να τα επεξεργαστεί και να πάρει πληροφορίες και φυσικά να παραγγείλει το νέο του Nissan Qashqai. Οι τιμές της 3ης γενιάς ξεκινούν από τα 24.490 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 37.990 ευρώ.

Οι τιμές του νέου Nissan Qashqai στην Ελλάδα!

Advertisement

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η τεχνολογική φαρέτρα του νέου Nissan Qashqai (video)
Nissan Qashqai: Τεχνολογία αλουμινίου χαμηλού βάρους
Νέο Nissan Qashqai: Έφτασε τις 10.000 παραγγελίες στην Ευρώπη