Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς σας φαίνεται η αναβίωση της Lancia Aurelia;

Ελλάδα 13:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς σας φαίνεται η αναβίωση της Lancia Aurelia;

ΝΕΑ

Πώς σας φαίνεται η αναβίωση της Lancia Aurelia;

ΝΕΑ

Πολλοί φίλοι της ιταλικής μάρκας, αρνούνται να δεχθούν ότι η επιστροφή θα περιοριστεί σε ένα και μόνο μοντέλο. Το ίδιο και οι ψηφιακοί καλλιτέχνες…

Advertisement
Advertisement

Κάτι καλό συμβαίνει, αυτή την εποχή, στον… πλανήτη Stellantis. Ειδικότερα για τους για τους λάτρεις των ιταλικών αυτοκινήτων, αυτή τη κινητικότητα του ομίλου, γύρω από τις ιστορικές μάρκες της χώρας, είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.

Εν συντομία: Η Abarth δουλεύει πάνω σε νέα ηλεκτρικά μοντέλα, βασισμένα στα Fiat 500e και 600e. Η Alfa Romeo, μετά την ανανέωση της Giulia και της Stelvio, υποδέχεται τη νέα Milano. Και η Lancia ζει στον αστερισμό της τέταρτης γενιάς του δημοφιλούς Ypsilon.

Αρκεί, όμως, ένα -ολοκαίνουργιο και όμορφο- αυτοκίνητο πόλης, για την ουσιαστική αναβίωση μιας μάρκας με τις ένδοξες καταβολές της Lancia; Φαίνεται ότι ορισμένοι θαυμαστές της, δεν εφησυχάζουν και εμπιστεύονται την ικανότητα της εταιρείας να ξεφύγει από αυτή τη σκιά.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα σ’ αυτούς και ο πολύ γνωστός ψηφιακός καλλιτέχνης Theottle, o οποίος προκάλεσε -για μια ακόμα φορά- αίσθηση, δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την άκρως ενδιαφέρουσας ιδέα του, για το πώς θα μπορούσε να είναι ένα μελλοντικό roadster με το σήμα της Lancia.

Ουσιαστικά ο Theottle «τεμάχισε» τη νέα Ypsilon και την προσάρμοσε σε ένα Mazda MX-5, δίνοντας αυτή την πολύ ελκυστική τελική εικόνα, αλλά το όνομα Aurelia, που για τη Lancia έχει μεγάλο ειδικό βάρος, από την δεκαετίας του 1950.

Τι λέει, λοιπόν, η ιταλική εταιρεία και γενικότερα η Stellantis, για μια τέτοια προοπτική;