Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το pick up της Tesla μέσω… Twitter

Ελλάδα 7:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το pick up της Tesla μέσω… Twitter

ΝΕΑ

Το pick up της Tesla μέσω… Twitter

ΝΕΑ

Ο Elon Musk μέσω Twitter να δίνει πληροφορίες για το pick up που ετοιμάζει η Tesla, ενώ παράλληλα ζήτησε από τους ακολούθους του να του πουν τι θα ήθελαν να έχει από δυνατότητες και εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Αυτό που κάνει ο Elon Musk με το Twitter και τους ακόλουθούς του, αγγίζει τα όρια του τρολαρίσματος. Αν δεν τα ξεπερνάει κιόλας ορισμένες στιγμές… Το τελευταίο «χτύπημα», είχε να κάνει με το επερχόμενο pick up της Tesla, για το οποίο ο ίδιος αποκάλυψε πως «θα έχει δύο ηλεκτρικά μοτέρ και τρελή ροπή». Στη συνέχεια ζήτησε να του πουν οι φίλοι του στο Twitter, τι θα ήθελαν να έχει από εξοπλισμό αλλά και από δυνατότητες το επόμενο Tesla.

tesla-pickup-truck-boi-530

Advertisement
Advertisement

Αρκετοί από αυτούς ανταποκρίθηκαν ζητώντας «αυτόματο παρκάρισμα» και «ξεχωριστό έλεγχο της ροπής ανά τροχό, για να μπορεί να περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του» το pick up της Tesla. Δεν έλειψαν όμως και αυτοί που εκμεταλλευόμενοι το δημόσιο διάλογο με το αφεντικό της Tesla, τον εγκάλεσαν γιατί ασχολείται με τα μελλοντικά του σχέδια και όχι για το πώς θα διορθώσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα, όπως είναι αυτό με τις καθυστερήσεις στην παραγωγή και στις παραδόσεις του Model 3.

tesla-pickup-truck-boi-640