Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια Lamborghini ταξινομήθηκε στην Ελλάδα τον Ιούλιο;

Ελλάδα 11:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποια Lamborghini ταξινομήθηκε στην Ελλάδα τον Ιούλιο;

ΝΕΑ

Ποια Lamborghini ταξινομήθηκε στην Ελλάδα τον Ιούλιο;

ΝΕΑ

Εκτός από τα… νορμάλ αυτοκίνητα πωλούνται στη χώρα μας και πολύ σπορ ακριβά μοντέλα, κάτι που είχαμε χρόνια να δούμε.

Advertisement
Advertisement

Με 10.677 ταξινομήσεις και σύμφωνα με τα πρώτα (ανεπίσημα) στοιχεία «έκλεισε» η αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων στην Ελλάδα τον Ιούλιο. Το ενδιαφέρον των αγοραστών δείχνει πως είναι μεγάλο και συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, κάτι που ενδεχομένως θα δούμε και τους επόμενους μήνες στις ταξινομήσεις.

Οι μάρκες Toyota, Peugeot και Hyundai μονοπώλησαν το ενδιαφέρον καταλαμβάνοντας το 34% της συνολικής αγοράς, αφήνοντας πιο πίσω τις, VW, Citroen, Suzuki, KIA, Mercedes, BMW και SEAT.

Από τις πωλήσεις ξεχώρισαν σίγουρα αυτές που αφορούσαν πολυτελείς μάρκες όπως για παράδειγμα η Land Rover που άγγιξε τις 30 μονάδες, η Porsche που διέθεσε 27 καινούργια αυτοκίνητα και η Jaguar που ταξινόμησε επίσης 27 νέα αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Εκτός όμως από τα παραπάνω, στη λίστα με τις μάρκες που πούλησαν ΙΧ επιβατικά οχήματα και συνολικά ήταν 36, αυτή που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η Lamborghini που βλέπουμε ότι τους τελευταίους μήνες έχει ξεκινήσει να δραστηριοποιείται και να διαθέτει καινούργια αυτοκίνητα και στην Ελλάδα.

Και εκτός συνόρων η ελληνική εταιρεία

Advertisement

Η εισαγωγική εταιρεία Trident Cars που ακόμα και σε περιόδους κρίσης βρισκόταν πάντα δίπλα στους πελάτες της, διαθέτει μοντέλα που μπορεί να απευθύνονται σε περιορισμένο κοινό αλλά χαρίζουν όνειρα και σε κάνουν να ταξιδεύεις. Να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη διαθέτει ακόμα καi σπάνιες – συλλεκτικές εκδόσεις, με το πελατολόγιό της να βρίσκεται και εκτός συνόρων, γεγονός που δείχνει την εμπιστοσύνη των ξένων σε μία ελληνική εταιρεία.

Lamborghini: Ρεκόρ πωλήσεων, νέο μοντέλο μέσα στο καλοκαίρι

Advertisement

Ταξινομήθηκε στις 26 Ιουλίου…

Advertisement

Η μία και μοναδική Lamborghini που ταξινομήθηκε τον περασμένο μήνα στην Ελλάδα, αφορά σε μία Urus, που πήρε… ελληνικά νούμερα στις 26 Ιουλίου. Πρόκειται για το όχημα ελευθέρου χρόνου της ιταλικής φίρμας που βάζει φωτιά στο χώμα και στην άσφαλτο. Ο κινητήρας των 4.0 λίτρων με τον οποίο εφοδιάζεται αποδίδει 650 ίππους, παράγει 850Nm ροπή, ενώ μπορεί να επιταχύνει το αμάξωμα από στάση στα 100χλμ./ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 305 χλμ./ώρα.

Να σημειώσουμε πως η τιμή της Lamborghini Urus στην Ελλάδα κυμαίνεται κοντά στα 330.000 ευρώ.

Μύκονος: Ferrari στην Ψαρού και Urus στον Πάνορμο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Lamborghini επιβεβαιώνει νέο υβριδικό μοντέλο με V12
Μπορεί η Lamborghini Aventador SV να κερδίσει τις Ferrari 488 Pista και Porsche 911 Turbo; (video)
Το πατίνι της Lamborghini των 500 ευρώ