Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini Urus: Θηρίο παντός εδάφους (video)

Ελλάδα 12:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Lamborghini Urus: Θηρίο παντός εδάφους (video)

ΝΕΑ

Lamborghini Urus: Θηρίο παντός εδάφους (video)

ΝΕΑ

Μπορεί η Urus να “δαμάσει” τα πιο κακοτράχαλα εδάφη; Η Lamborghini μας δίνει την απάντηση μέσω ενός συναρπαστικού ταξιδιού στο άγριο τοπίο των ρωσικο-φινλανδικών συνόρων.

Advertisement
Advertisement

Λίγες λέξεις μπορούν να περιγράψουν σε ικανοποιητικό βαθμό την επιβλητική εμφάνιση του SUV της Lamborghini, με την κωδική ονομασία Urus. Καταλληλότερη απόδειξη για την ομορφιά της, ενδεχομένως να συνιστούν τα επιφωνήματα ενθουσιασμού των περαστικών που έχουν την ευτυχία να συστηθούν μαζί της.

Η εικόνα μιας Lamborghini Urus να ελίσσεται ανάμεσα σε ουρανοξύστες, αφήνοντας το ισχυρό της αποτύπωμα πάνω στην άσφαλτο είναι αρκετά γνώριμη. Διότι το εντυπωσιακό, φουτουριστικό της design εναρμονίζεται άψογα με το σύγχρονο αστικό τοπίο.

Η κομψή της εμφάνιση, ωστόσο, δε σημαίνει πως το μοντέλο αδυνατεί να περιηγηθεί άκοπα και στα πιο κακοτράχαλα εδάφη. Η Urus “δαμάζει” κάθε έδαφος χάρη στη λειτουργία “ANIMA”  (σ.σ. “πνεύμα” στα ιταλικά) η οποία αποτελεί ακρωνύμιο του Adaptive Network Intelligent MAnagement. Το εν λόγω σύστημα απαρτίζεται από συνολικά 6 προφίλ οδήγησης: Strada, Sport, Corsa, Sabbia, Terra & Neve.

Advertisement
Advertisement

Τα τρία τελευταία αφορούν την off-road εμπειρίες, με καθένα εκ των οποίων να κρίνεται ιδανικό για επιμέρους ειδικές συνθήκες.

-Neve: Μέγιστη πρόσφυση ακόμα και στις πιο ολισθηρές επιφάνειες

Advertisement

– Terra:  Για βέλτιστη εκτός δρόμου εμπειρία

-Sabbia: Σύμμαχος του οδηγού για οδήγηση σε αμμώδεις επιφάνειες

Advertisement

Με σύμμαχο, λοιπόν, τα τρία τελευταία προφίλ, οι άνθρωποι της Lamborghini επιστράτευσαν εννιά (9) αντίτυπα της Urus και ξεχύθηκαν συνοδεία τους σε κάποια από τα πιο ανώμαλα εδάφη της Ρωσίας.

Ειδικότερα,  επισκέφτηκαν το “άγριο” τοπίο που απλώνεται στην Καρελία, ένα ομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσίας, στα σύνορά της με τη Φινλανδία.

Advertisement

H Lamborghini απαθανάτισε αυτό το ιδιαίτερα δυναμικό ταξίδι, καθιστώντας μας μάρτυρες των ισχυρών off-road δυνατοτήτων του μοντέλου.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης: 

Influencer εμπλέκεται με τη Lamborghini του σε θανατηφόρο ατύχημα (video)

Μια Lamborghini Urus για την έρημο (video)

Λεμπρόν Τζέιμς: Τα αυτοκίνητα του “Βασιλιά”