Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini: Ρεκόρ πωλήσεων, νέο μοντέλο μέσα στο καλοκαίρι

Ελλάδα 17:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini: Ρεκόρ πωλήσεων, νέο μοντέλο μέσα στο καλοκαίρι

ΝΕΑ

Lamborghini: Ρεκόρ πωλήσεων, νέο μοντέλο μέσα στο καλοκαίρι

ΝΕΑ

Πολύ καλά νέα για τη Lamborghini που είδε το πρώτο εξάμηνο του 2021 να είναι το καλύτερο της ιστορίας της σε επίπεδο πωλήσεων, τη στιγμή που μέσα στο επόμενο διάστημα θα παρουσιάσει και νέο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Όλα δείχνουν πως το ρεκόρ που σημείωσε η Lamborghini το πρώτο μισό του 2021, θα καταρριφθεί με τις πωλήσεις του δεύτερου καθώς θα έχει κι άλλο «όπλο» στη γκάμα της.

Το 2020 ήταν πολύ «δύσκολο» για όλο τον κόσμο αλλά και για τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Στάσεις παραγωγής, περιορισμοί στις μετακινήσεις, κλειστά καταστήματα και κάθε λογής «εμπόδιο» στη φυσιολογική λειτουργία τέθηκε από την πανδημία σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εικόνα άλλαξε άρδην φέτος, όπου η αυτοκινητοβιομηχανία άρχισε να ανακάμπτει και πολλές εταιρείες σημειώνουν ρεκόρ στις πωλήσεις που καταγράφουν. Μια από αυτές είναι και η Lamborghini, που σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων, όχι σε σχέση με το περασμένο έτος αλλά ιστορικό ρεκόρ.

Advertisement
Advertisement

Μέσα στους πρώτους έξι μήνες, η Lamborghini παρέδωσε 4.852 αυτοκίνητα, καθιστώντας τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ως την καλύτερη στην ιστορία της μάρκας. Η Urus ήταν φυσικά στην πρώτη θέση των πωλήσεων από τα μοντέλα της γκάμας, με 2.796 αυτοκίνητα και ακολούθησε η Huracan με 1.532 πωλήσεις. Για τη Lamborghini, η αγορά των ΗΠΑ εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη αγορά, με την Κίνα να είναι στη δεύτερη θέση. Κι όλα αυτά, ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί πως μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε και νέο μοντέλο στη γκάμα της εταιρείας, κάτι που εύλογα θα τονώσει έτι περαιτέρω την επίδοση της μάρκας σε επίπεδο πωλήσεων για το 2021.

Η εντυπωσιακή Huracan STO στη νέα της γενιά αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο διάστημα, ενώ από τη Lamborghini επιβεβαιώθηκε και η πληροφορία πως πολύ σύντομα θα έχουμε μπροστά μας και ένα νέο μοντέλο. Μάλιστα, αφού παλιότερα από τη Lamborghini είχε προκύψει η πληροφορία πως στο μέλλον θα έχει άλλα δύο μοντέλα με V12 κινητήρα, μια και η Aventador Ultimae θα είναι η μια (με την οποία θα «αποχαιρετίσουμε» και το μοντέλο) αναμένεται το νέο αυτοκίνητο της εταιρείας από την St. Agata να είναι και αυτό με τέτοιο κινητήρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μπορεί η Lamborghini Aventador SV να κερδίσει τις Ferrari 488 Pista και Porsche 911 Turbo; (video)
Νέα Lamborghini Aventador Ultimae: Τέλος εποχής (video)
Μύκονος: Ferrari στην Ψαρού και Urus στον Πάνορμο!

Advertisement

 

 

 

Advertisement