Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παράταση του Opel Summer Sales!

Ελλάδα 3:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση του Opel Summer Sales!

ΝΕΑ

Παράταση του Opel Summer Sales!

ΝΕΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel ανακοίνωσε ότι θα δοθεί ολιγοήμερη παράταση στο πρόγραμμα «Opel Summer Sales, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του αγοραστικού κοινού γι’ αυτό.

Advertisement
Advertisement

Η Opel, έχει πολύ καλή εμπορική πορεία, όχι μόνο στις χώρες της Ευρώπης αλλά και στην Ελλάδα.

Το γεγονός ότι η γερμανική εταιρεία έχει ανανεώσει την γκάμα των μοντέλων της και διαθέτει σύγχρονα και ενδιαφέρονται αυτοκίνητα στις κυριότερες κατηγορίες είναι πολύ σημαντικό.

Το αποτέλεσμα είναι θετικό για την Opel η οποία την τελευταία τριετία βλέπει τους οικονομικούς δείκτες και τον αριθμό των πωλήσεων της να αυξάνονται ικανοποιητικά.

Advertisement
Advertisement

Αυτό δεν οφείλεται μόνο στα αυτοκίνητά της αλλά και στην εμπορική πολιτική που ακολουθεί. Στη χώρα μας, η ελληνική αντιπροσωπεία πρόσφατα είχε εφαρμόσει την καμπάνια «Opel Summer Sales».

Η μεγάλη ανταπόκριση την οποία έδειξαν οι υποψήφιοι αγοραστές για να επωφεληθούν από αυτή και ο αυξημένος αριθμός παραγγελιών έκανε τα στελέχη της Opel Ελλάς να αποφασίσουν την παράταση του προγράμματος.

Advertisement

Σκοπός τους είναι να δώσουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα καινούργιο μοντέλο της.

Χάρη στην καμπάνια «Opel Summer Sales» η αντιπροσωπεία παρέχει καλύτερους όρους για την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου, αφού προσφέρει ειδικές τιμές σε όλα τα μοντέλα της και μάλιστα σε ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

Advertisement

Έτσι, για λίγες ακόμα ημέρες, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις εκθέσεις της αντιπροσωπείας σε όλη την Ελλάδα και να αποκτήσουν άμεσα το Opel της επιλογής τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Opel δυναμικά στο Μόναχο και την IAA Mobility 2023 (+video)
Έτσι θα είναι τα νέα Opel. Και μας αρέσουν πολύ!
Το νέο Opel Grandland Hybrid έχει τις λύσεις