Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο σήμα της Opel (+ video)

Ελλάδα 15:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο σήμα της Opel (+ video)

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο σήμα της Opel (+ video)

ΝΕΑ

Η Opel, έδωσε στη δημοσιότητα τον καινούργιο λογότυπό της ο οποίος είναι προσαρμοσμένος στη νέα εποχή στην οποία είναι τόσο ταιριαστός.

Advertisement
Advertisement

Ο κεραυνός ο οποίος αποτελεί το έμβλημα στα μοντέλα της Opel ανανεώθηκε αισθητικά και προσαρμόστηκε στην σύγχρονη κατασκευαστική φιλοσοφία της εταιρείας.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η εταιρεία, το νέο εταιρικό σύμβολό της θα τοποθετείται στα νέα μοντέλα της από τις αρχές του 2024 και έπειτα. Θα συνεχίσει να αποτελεί κεντρικό στοιχείο του «Opel Compass» και θα παραμένει στο κέντρο της μάσκας «Vizor».

Σαν να είχαν προβλέψει την μεταστροφή της παγκόσμιας Αυτοκινητοβιομηχανίας στην ηλεκτροκίνηση, οι άνθρωποι της Opel υιοθέτησαν τον κεραυνό στο έμβλημά τους.

Advertisement
Advertisement

Κατά τη διάρκεια αποκάλυψης του νέου σήματος ο Φλόριαν Χουέτλ, Διευθύνων Σύμβουλος της Opel, δήλωσε σχετικά: «Το “Blitz” είναι το σύμβολο της “Bold & Pure” φιλοσοφίας μας.

»Το αιχμηρό, γεμάτο αυτοπεποίθηση νέο “Blitz”, τέμνει τον εξωτερικό δακτύλιο, δίνοντας στο έμβλημά μας μια εντυπωσιακή, μοντέρνα εμφάνιση. Δεσπόζει στο κέντρο του “Opel Compass”, το οποίο αποτελεί τη ραχοκοκαλιά των μπροστινών, πίσω και εσωτερικών σχεδιαστικών στοιχείων μας».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια καινούργια Opel θα δούμε το 2024;
Αναστροφή και επιστροφή για τα supermini
Opel Mokka: Το ξεχωριστό SUV ακόμα πιο προσιτό!